Lekeler, Çiller Yüzümde oluşan kırmızı lekelerin sebebi ne olabilir?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

teamcoco

ELT <3
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.373
6
Merhaba kızlar. Ne yapsam bilemedim buraya yazmaya karar verdim.
Sabah uyandığımda suratımda kırmızı lekeler vardı sol yanağım, burnumun üstü, dudağımın üstü ve ayrıca boynumda.
Duşa girdim belki soğuk suyla yıkarsam geçer diye, geçmedi. Yanık gibi sanki. Güneşe de çıkmadım. Sizce neden olmuş olabilir??

Stres, alerji, böcek, sinek, mevsim değişikliği, uykuda çok terleme vs kızartmış olabilir. Belki de banyoda fazla keseledin Bence kurcalama hiç, birşey de sürme. Bir süre geçmezse doktora gidersin.

Bir de güneşte kalmadım demişsin de dışarıda gölgede durunca bile yakabiliyor. Çok sıcak

bendede oluyor malesef hem kaparcık hem kızarıklık isilik gibi genelde boynumda olur ama şimdi yüzümdede var,parfüm kullandıysan direk tenine sıkma yazın alerji yapmış olabilir hava çok sıcak odana sabah güneşi vuruyorsa onun sıcaklığı yapmıştır belki ,yüzünü soguk içme susuyla yıka mikrok kapmasın tahriş olduysa,benm kremim var iyi geliyor doktor vermişti geçmezse doktora git,çok sorun etme geçiyor :)

Aynen bu şekilde ya:) Geçti allahıma şükür. Bir daha olmaz inşallah. Kremin adı ne bu arada??

Aynen bu şekilde ya:) Geçti allahıma şükür. Bir daha olmaz inşallah. Kremin adı ne bu arada??

locoid lipokrem %0.1 lik,ama doktora sormadan kullanma bence hepimizin cild yapısı farklı ,bende her yaz tekrarlıyor boynumda malesef :S parfüm kullanamıyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…