Merhaba 3 yıldır lazer yaptırıyorum. Çenemde güneşte belli olan ince tüyler vardı. Danışmak için görüştüğüm tanınmış sayılan Nişantaşı'nda iyi bir merkezde bana lazerin uygun olduğu söylendi. Araştırmadım güvendim. Her ay kontrolle birlikte gittim. Bir müddet sonra tüylerin azalmak yerine daha belirgin olduğunu farkettim. Yapan kişi bana bunun normal olduğunu, lazerin bitirmesi için ilk önce kalınlaştırdığını sonra bitirdiğini, asıl şimdi devam etmem gerektiğini söyledi. Başka bir çarem olmadığı için devam ettim. Bir dönem proje için 2 ay yurtdışına gidince lazer yaptıramadım yüzümün daha önce hiç olmayan yerlerinde tüyler çıkmaya başladığını gördüm. Çenem için gittiğim yerden boynumdan kulak yanlarıma kadar, dudak kenarlarımdan gözümün altına kadar tüy kaplandı. Uzman iğneli yaparız ama iz kalmasını göze alacaksın dedi. Ben de başka tanınmış ve oldukça pahalı bir merkeze gittim. Bana yüzün %100 bitmez ama %50 bitebilir her ay temiz gezersin dediler. İğneli istedim yapılmaz dendiği için mecburen 3 yıldır lazere devam ediyorum. Ömür boyu devam edeceğim diye korkuyorum. Koronadan dolayı yüzüm başa çıkılamaz hale gelince ağda vurdum. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Ağda yaparken ağlamamak için kendimi zorladım. İğneli yaptırmaya karar verdim. Ama korkularım var. Araştırmalarım sonucu gitmek istediğim iki merkez vardı. Yoğunluktan aylar sonra alabileceklerini söylediler. Maalesef bekleyecek psikolojim kalmadı. İğneliyle yüzünü kesin bitiren iz kalmayan üyelerin tavsiyelerini rica ediyorum