yüzümde kıl çıktı,bi akıl verin bana lütfennn

sese

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
246
21
hanımlar benim yanağımda gözümün iki parmak altında ki çok hassas yumuşak bir bölgede beyaz bir tüy/ kıl çıktı 2cm kadar..tek bir tane we beyaz..benim merak ettiğim bunu nasıl yok edebilirim..cımbızla alırsam bir daha çıkar mı çıkarsa siyah mı çıkar? bir de selülit yağı kullanıyorum içinde badem ve susam yağı war acaba badem yağı tüylenme yapar mı bilmiyorum ama onun bi etkisi war mı?

selam canım bence hiç cımbızla falan uğraşma dermotolağa görün derim.siyah olsa tüy diyebilirz fakat beyaz diyosun ne için çıktı bilmiyorum.Bence en iysi doktora görün.Önemli birşey olabilir.

Selülit yağını cildine mi uyguluyorsun? Ayrıca selülitlerine bir faydasını gördün mü ?

Badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum.Ben kullanmadım.Cildime de şimdiye kadar hiç yağ sürmedim.Kaşı az olanlar badem yağını sürüp kaşlarını güçlendiğini çoğaldığını söylemişlerdi forumda.

önerin için teşekkürler..
selülit yağını cildime sorunlu bölgeye masaj yaparak sürüyorum..haftada en az 2-3 kez duştan sonra kullanıyorum ben..başlayalı 1 ay falan oldu heralde öyle çok büyük bi etkisini görmedim sanki ama bacaklarımdakiler sanki eskisi kadar belirgin değil..bir de ben spor da yapmıyorum canım istediğimde tatlı da yiyorum çok faydası olacağını sanmıyorum ama azalması yeterli benim için..

benim merak ettiğim bişey var şimdi mesela badem yağını kaşımıza sürüyoruz kaşlarımız güçleniyor ama bacağımıza sürdüğmüz zaman da başka bir bölgemizde tüylenme yapar mı..bu konuda kesin bi bilgi veya bilgisi olan war mı?

benimde yanağımda (şakağa doğru olan kısmında) çıkmıştı...aynı bahsettiğin gibi, beyaz ve upuzun...
aldım giitti:)
bidahada çıkmadı...

Benim de yanagimda cikardi. Bembeyaz sert birsey. Cimbizla aliyordum. 1 ay sonra yine beyaz yenisi geliyordu, yine aliyordum. boyle boyle 1-2 sene alip durdum, sonra bir daha cikmadi. Ne yalan soyliyim cok zevkli oluyordu onunla ugrasmak :KK70: Asla cogalmadi ve rengi degismedi. Hep 1 tane ve bembeyaz cikti.
Sen cok hassas bolgede ciktigini soyluyorsun, onu bilemicem. Boyle almak tehlikeli olabilir.

Ay benim var ya yanağımda böyle çeneme doğru,Beyaz upuzun çıkıyordu.Tüy... Ve baya uzundu 2 cm ne ki?=) küçük parmağımın yarısı kdr uzundu:KK70: gözükmüyodu beyaz olduğu için:KK70: ama parlıyordu güneşte:KK70: Ha birde kolumda çıkıyordu...Saç gibi:d upuzunnnn o daha uzundu hele:KK70: işaret parmağım kdr haha:KK70: Yanağımdaki beyazı ellemedim hiç,şimdi yazrken baktımda yok... Kendi döküldü herhalde:KK70: Kolumdakini de kopardım çıkmadı bi daha=)

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar..2hafta önce yarısının koptuğunu farkettim.o zamandan bu yana biraz daha uzadı ama sanırım bende cımbızla çekicem..çünkü gündüz güneşte farkedilebiliyor..

X