Yüz felci olur ileride. Derdin ne ise çöz be kabullenMerhabalara turkcem zayif bulgaristanliyim baslıga dogrumu yazdim bilmiyorum anksiyete panik atak depresyon okb hepsi var masallah hepsinide cok yoğun yasiyorum ve bu aralar yuzumde kasilma gibi uyusma gibi karincalasma gibi seyler oluyor ve bu 2 haftadir gecmedimilac kulanmiyorum bebek istedimiz icin yakinda 28 haftalik hamilelimde bebeyimi kaybetim ve doktor kontroluyle tekrar bebeye basladik onun stresi cok var hamile kalamasam diye cok korkuyorum ve bunlari yasiyorum mide bulantilarim diyer uyusma ve uykusuzluklarim da oluyor delirecek gibi oluyorum sizde bunlari yasiyomusunuz yuzunuzde uyusmalar oluyormu
Allah korusun fakat bunu 5 yildir yasiyorum cok sukur olmadiYüz felci olur ileride. Derdin ne ise çöz be kabullen
Seyirir gibi oluyorsa sürekli dikkate almanı öneririm. Kardeşimde aynı belirtileri görüyordu ve doktoru bu sekılde uyardı. Bir şey çıkmadı ve psikiyatriye yönlendirdiAllah korusun fakat bunu 5 yildir yasiyorum cok sukur olmadi
Yok seyirme deilde karincalanma gibi sanki yuzumu gerdirmisim gibiSeyirir gibi oluyorsa sürekli dikkate almanı öneririm. Kardeşimde aynı belirtileri görüyordu ve doktoru bu sekılde uyardı. Bir şey çıkmadı ve psikiyatriye yönlendirdi
Umarım öyle değildir ama annem de aynı şikayetlerle gezmediği dr kalmadı hepsi yüz felci dedi. Ama kansermiş. Yüzündeki kitle yüzünden yaşıyormuş o uyuşma karıncalanma olayını. Son evrede farkedildi ve ölümün kıyısında şu an. Lütfen bi onkoloji hastanesinde muayene olun. Ne olur ne olmaz. Rabbim sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsunYok seyirme deilde karincalanma gibi sanki yuzumu gerdirmisim gibi
5 Yil.once olmustu ilk ve kan tahlilerim iyi cikimisti doktora gitmistim piskolojik.denildi sizde de bu durumler oldumu acaba yuzde gerginlik hissi uyusmaAnksiyete belirtisi hepsi. Korkmayın. Yine de içinizi rahatlatmak için bi doktora görünün. Anksiyete herkeste farklı yerlere vurabiliyor. Bir çok belirtisi olduğu için de akla gelebilecek her hastalıkla karıştırılıyor. Büyük ihtimalle antidepresana başlamadığınız veya terapi almadığınız sürece de geçmeyecek
Çok paniklediğim zaman oluyor tabi. Hatta benim burnumun ucundan başlayıp bütün yüzüme yayılıyor gibi geliyor. Ama ilacımı kullanmaya başladığımdan beri yaşamadım5 Yil.once olmustu ilk ve kan tahlilerim iyi cikimisti doktora gitmistim piskolojik.denildi sizde de bu durumler oldumu acaba yuzde gerginlik hissi uyusma
Ben ilac kulanmiyorum kulanmadim icin bu durum 1 aydir oluyor bazen olmuyor bazen oluyor benimde burnumun etrafindan basliyorÇok paniklediğim zaman oluyor tabi. Hatta benim burnumun ucundan başlayıp bütün yüzüme yayılıyor gibi geliyor. Ama ilacımı kullanmaya başladığımdan beri yaşamadım
Maalesef ilaç kullanmadan düzelmiyorBen ilac kulanmiyorum kulanmadim icin bu durum 1 aydir oluyor bazen olmuyor bazen oluyor benimde burnumun etrafindan basliyor
Malesef nerdeyse 1 ay olucak bu gun ve dun 2 bucuk luk ilac aldim ve dil altiMaalesef ilaç kullanmadan düzelmiyor
Neden düzenli kullanmaya başlamıyorsunuz. Baya uzun zaman oldu sizin bunları yaşadığınızMalesef nerdeyse 1 ay olucak bu gun ve dun 2 bucuk luk ilac aldim ve dil alti
Gitim canim piskolojik denildi kusura bakma bende korktum icin yazdim ve sordum canima gecmisti ondanYa buradaki insanlar yeterince panik zaten neden bazı arkadaşlar daha da korkutup panik yaptırıyor arkadaşı?? Lütfen biraz bu konuda hassas olun biz ufacık bir sozden bile nem kapabiliyoruzyani sakın ol canım bende psikolojik olduğunu düşünüyorum fakat gene de içinin rahat etmesi için Bi doktora görün en doğru cevabı o verir sana
Iyikide baslamamisim cunku hamile kalmisim canim ondan baslayamamistim sizin nekadar uzun surmustu uyusmalariniz acabaNeden düzenli kullanmaya başlamıyorsunuz. Baya uzun zaman oldu sizin bunları yaşadığınız