Yüzümde değişiklik yapmalıyım .. altın oran sorunu ?

karamelmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
11
0
40
Bir sorunum var ve ne yapacağım bilemediğim için buraya yazıyorum. Sorun fiziğim giyim tarzım çok güzel olduğu halde yüzüm bir türlü güzelleşmiyor... makyajla bile tam güzel olamıyorum sanırım yüzümde şu çok bahsedilen altın oran yok.. kaşlarım ince ve dümdüz , gözlerim çok küçük dudaklarım çok ince buna rağmen burnum epey uzun.. bir kez estetik ameliyat olup ucundaki sarkıklığı giderdim çok küçültmek de istemedim çünkü sağlık problemlerine yol açabilir.. kaşlarımı kaldırtıp dudaklarıma dolgu yaptırmayı falan düşünüyorum kızlar siz ne önerirsiniz

Aslında bize dayatılan bir takım tek tip güzellik anlayışı bu düşünceye sebep oluyor. Hokka burun, eşek gözler, köfte dudaklar... Bunlar olmadan da bir kadın güzel olabilir ama bu ülkede pek mümkün değil.. O yüzden illa ki çok rahatsız oluyorsanız dudaklarınızı dolgunlaştırmanız belki yardımcı olabilir geniz bir yüzünüz varsa eğer bir nebze dengeler..

teşekkürler canım :) haklısın galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…