Yüzümde çıkan sivilceler, sonrasında leke bırakıyor..Çözümü ne olabilir sizce?

dadlum24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
48
0
Arkdaşlar benm moralim çok bozuk yaa :KK43:( suratımda bi sürü özellikle yanak bölgelerimde bi ton sivilce çıktı bide o izi kalmıyor mu ne denediysem tam anlamıyla çözüm olmuyo 1-2 günden sonra tekrar çoğalıyo anneme cildiyeye gidelim dedim bunlar ergenlik sivilcesi biraz sakin ol diye geçiştiriyor beni lütfen yardım edin napmalıyım kafayı yeme derecesine geldim artık :KK43:((((:-)43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
anım bepantene kullanan ve tavsiye eden çok var sitede ...istersen bi açılan konuları oku...bepanthene mavi çizgili olan altında krem yazan olucakk..

tüylenme fln yapıo diolar onuda kullanmaya korkuyorm açıkçası suratım acayip oldu ya daha kötü olrsaa :KK43:

tüylenme fln yapıo diolar onuda kullanmaya korkuyorm açıkçası suratım acayip oldu ya daha kötü olrsaa :KK43:

kilden marka maskeye bak araştır onu ... bide ben petal spa tonik var onun ücretsiz deneme grubuna katıldım .. etkili olursa yazarım sana.. sende ücretsiz gruba katılırsın iyi olursa.. öptüm byesss:KK54:

kilden marka maskeye bak araştır onu ... bide ben petal spa tonik var onun ücretsiz deneme grubuna katıldım .. etkili olursa yazarım sana.. sende ücretsiz gruba katılırsın iyi olursa.. öptüm byesss:KK54:

kili hiç denemedim ama kil dışında herşeyi kullandım şimdi vazelin kullanıyorum ii geleceğini söylüyorlar..

sabundan tut, bebe yağına bepanthene hatta yüz temizleme jellerine bile tüylenme yapıyo diyolar ya, artık paranoyaklık bu başka bişey deil! kendine iyi bi yüz temizleme jeli al, hatta peeling etkili olursa daha iyi olur her gün yüzünü bunla yıka, haftada 1 kil maskesi yap, arada gül suyuyla yüzünü yıka, gece yatarken de bepanthen krem sür, bide sebamed yüz&vücut likit al haftada 3 kere filan da bunla yıka(çok kurutuyo yüzü bu arada), hemen mucize bekleme 2 ayda filan düzelir, tabi yaşını bilmiyorum ama annen ergenlik sivilcesi diyosa, dönemsel olduğu için ne kadar bakım yaparsan yap illaki çıkar ama, tek tük çıkmaya başlar:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
sabundan tut, bebe yağına bepanthene hatta yüz temizleme jellerine bile tüylenme yapıyo diyolar ya, artık paranoyaklık bu başka bişey deil! kendine iyi bi yüz temizleme jeli al, hatta peeling etkili olursa daha iyi olur her gün yüzünü bunla yıka, haftada 1 kil maskesi yap, arada gül suyuyla yüzünü yıka, gece yatarken de bepanthen krem sür, bide sebamed yüz&vücut likit al haftada 3 kere filan da bunla yıka(çok kurutuyo yüzü bu arada), hemen mucize bekleme 2 ayda filan düzelir, tabi yaşını bilmiyorum ama annen ergenlik sivilcesi diyosa, dönemsel olduğu için ne kadar bakım yaparsan yap illaki çıkar ama, tek tük çıkmaya başlar:KK34:

17 yaşındayım.. ben normalde yıkama jelleriyle fln uğraşmam ama son 1 kaç ayda kullanmaya başladım bi sürü ii marka denedim ama sanki suratım kuru cilt oldu gibi normal bi cildim vardı kurudu sanki ve acayip derecede kaşınıo ama bunun sebebi sadece jeller değil buna eminim sabah kalktığımda yüzümü jellerle yıkıyorum daha sonra süt ve maya ile maske yapıp 20 dk bekletip tekrar yıkıyorum ara günlerde buhar banyosu yapıp önce bal tarcın 45dk bekletip ardından kalıplara döktüğüm yoğurtlar komplex yapıyorum şimdi bıraktım biraz dinlenmesi için suratım aşırı derecede kaşınıo ama bepanteni denicem bilgi için tşk ederim cnm

Cildiyeye gitmelisin.. şuan sende böyle bi ilaç veya onları geçiriceğini düşündüğün bi şey yok bu sebeple psikolojik olarak da kötüsündür.. Bi cildiyenin vericeği bi jel vs.. bu durumdan kurtarır seni .)

Cildiyeye gitmelisin.. şuan sende böyle bi ilaç veya onları geçiriceğini düşündüğün bi şey yok bu sebeple psikolojik olarak da kötüsündür.. Bi cildiyenin vericeği bi jel vs.. bu durumdan kurtarır seni .)

aynen öyle tam anlamıyla takmış durumdayım bide tatil vaktimi yüzüme harcıyorum resmen yarın bi hastaneye uğricam cildiyeci izinli diilse muayene olucam izinliyseyde artık pazartesi yada salı inş düzelir arkadaşımda gitti çok ii sonuçları pudra kullanmış gibi görünüo cildi inş bnmde öyle olur zaten direk antibiyotik tedavisi isticem

bende 17yaşındayım ve sivilce sorunuyla 13 yaşından beri uğraşıyorum geçen ay bende gittim doktora 19yaşına kadar devam edecek dedi

off benm de var kırmızı lekelerim 6-7 tane ve bu havalarda dısarı cıkarken belirginleşiyo deli oluyorum yaaaa

X