Sivilceli Ciltler Yüzümde bitmek tükenmek bilmeyen sivilcelerim konusunda yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

forever1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
2.602
1
Selam Kızlar
22 Yaşındayım
Bu yaz Düğünüm var
Ama yüzümde sivilce olmayan tek nokta kalmadı
Özellikle bu yıl çoğaldı ne yaptıysam geçiremedim
Nişanlım yurt dışından bi sürü kozmetik getirdi
1-2 gün yapıyorum sıkılıyorum
Doktora gittim hep aynı ilaç fayda yok
Alkolle sildim yok
Gül suyuyla temizledim geçmedi
Pişik kremi denedim daha berbat oldu
Salyangoz kremi işe yaramadı
İnci Tozu kullandım
Ve unuttuğum bir sürü ürün

Lütfen yardım bekliyorum
Ne yaapabilirim?:KK31::KK31:

Kızlar öncelikle teşekkür ederim
Bu kadar görüntülenmeye tek cevap bile vermemişsiniz..

Bugun iş yeri doktoruma gittim
bebanthen+madecassol+oxitin krem
Karışımı yapıcak onu kullanmaya başlayacağım

son çarem bu artık geçmez ise
Lazerli tedaviye başlayacağım

Kızlar öncelikle teşekkür ederim
Bu kadar görüntülenmeye tek cevap bile vermemişsiniz..

Bugun iş yeri doktoruma gittim
bebanthen+madecassol+oxitin krem
Karışımı yapıcak onu kullanmaya başlayacağım

son çarem bu artık geçmez ise
Lazerli tedaviye başlayacağım

:KK22: yenı okudum hım umarım bu ıse yarar canım ...:KK53:

benimde boyle cogalmıstı bi ara ama kozmetik urunlerden ve ilaclardan pek yanıt alamadım ozamanlar devamlı limon surerdim oda kuruturdu simdilerde gulsuyu ile elma sirkesi karısımını suruyorum hem izleride gecirmeye basladı

Bende 2 hafta once doktora gittim. Cene bölgemde sivilce ve sivilce izleri vardı. Kırmızı kırmızı duruyokardi izler ve cok rahatsız ediyordu. Ve yüzümde benlerimde var her güneşe çıktığımda yeni bir benim oluyodu. Doktorum bana 2 tane jel gibi krem verdi. Birini aksam sürüp yatıyorum sabah kalktığımda yıkayım digerini sürüyorum. Benlerim icinde bı güneş kremi tavsiye etti. Cildim cok yağlı . Krem kullanamazdm hem terleme yapardı hemde ertesi gün bı sivilden daha çıkardı . Ama bu güneş kreminde öyle bı sorun yasamadım. Sivilcelerimde ise yaklaşık bı 10 gündür yeni bı sivilce çıkmadı ama sivilce lekeleri icin henüz bı yorum yapamicam. 16 Nisan'da randevum var ve o zamana kadar kullanacakmisim. Suan memnunum

Bende 2 hafta once doktora gittim. Cene bölgemde sivilce ve sivilce izleri vardı. Kırmızı kırmızı duruyokardi izler ve cok rahatsız ediyordu. Ve yüzümde benlerimde var her güneşe çıktığımda yeni bir benim oluyodu. Doktorum bana 2 tane jel gibi krem verdi. Birini aksam sürüp yatıyorum sabah kalktığımda yıkayım digerini sürüyorum. Benlerim icinde bı güneş kremi tavsiye etti. Cildim cok yağlı . Krem kullanamazdm hem terleme yapardı hemde ertesi gün bı sivilden daha çıkardı . Ama bu güneş kreminde öyle bı sorun yasamadım. Sivilcelerimde ise yaklaşık bı 10 gündür yeni bı sivilce çıkmadı ama sivilce lekeleri icin henüz bı yorum yapamicam. 16 Nisan'da randevum var ve o zamana kadar kullanacakmisim. Suan memnunum

Gelişmelerden haberdar edermiisn canım beni
Şuan karışımı kullanıyorum
sivilce çıkmadı yeni
Kızarıklıklarım hala var
Özelden yazarmısın ne kullandığını

Gelişmelerden haberdar edermiisn canım beni
Şuan karışımı kullanıyorum
sivilce çıkmadı yeni
Kızarıklıklarım hala var
Özelden yazarmısın ne kullandığını

Ederim tabi ki canım. Birazdan özelden mesaj atarım ama kullanmadan önce muhakkak bı doktora sor yinede :) yeni sivilce çıkmamasına sevindim umarım böyle gider ve kizarikliklarinda gün geçtikçe geçmeye baslar :) o kizariklarin kahve rengi olmadığına dua etmeliyiz. Kırmızılar daha çabuk geciyo diye biliyorum canım. Benimkilerde öyle. Bakalım artık umarım en yakın zamanda kurtuluruz bunlardan :)

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum ve guvenilir bi guneş kremi ismine ıhtiyacım var banada yardımcı olursanız çok sevinirim:26:

ilaçlardan ziyade , yediklerinizede dikkat etmeniz gerekiyor , geçip geçmediğini denemek için asitli içecekleri özellikle kolayı bırakın , kuruyemiş çiğdem çekirdek asla yemeyin , kızartmalardan uzak durun bir süre sadece tencere yemekleriyle beslenin fastfoodlardanda uzak durun derim.

Son düzenleme:
merhaba :)
30 günde mükemmel cilt diye bir kitap var onu okudum bikaç hafta önce cildin yenilenmesi için dışarıdan değil içeriden sorunu halletmemiz gerektiğini anlatıyor. siz dıştan bişeyler yapsanız da kalıcı olmaz çünkü derinin alt tabakasına hiçbir krem asla ulaşmıyor diyor. içinde besinlerin özellikleri detaylarıyla anlatılmış 3 günlük detoks programı ve 30 günlük diyet vermiş düğün gibi özel günleri olanlar için de o gün yüzlerinin güzelleşmesi için bir diyet vermiş
üstünden biraz zaman geçtiği için detayları çok hatırlamıyorum yarım yamalak anlatıp kitaba haksızlık etmek istemedim
kitapçıda şöyle bi karıştırın derim ben çoğu şeyden daha faydalı olacağına inanıyorum :) geçmiş olsun

30 günde mükemmel cilt diye bir kitap var onu okudum bikaç hafta önce cildin yenilenmesi için dışarıdan değil içeriden sorunu halletmemiz gerektiğini anlatıyor. siz dıştan bişeyler yapsanız da kalıcı olmaz çünkü derinin alt tabakasına hiçbir krem asla ulaşmıyor diyor. içinde besinlerin özellikleri detaylarıyla anlatılmış 3 günlük detoks programı ve 30 günlük diyet vermiş düğün gibi özel günleri olanlar için de o gün yüzlerinin güzelleşmesi için bir diyet vermiş
üstünden biraz zaman geçtiği için detayları çok hatırlamıyorum yarım yamalak anlatıp kitaba haksızlık etmek istemedim
kitapçıda şöyle bi karıştırın derim ben çoğu şeyden daha faydalı olacağına inanıyorum :) geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım hafta sonu bakacağım bu kitaba

ilaçlardan ziyade , yediklerinizede dikkat etmeniz gerekiyor , geçip geçmediğini denemek için asitli içecekleri özellikle kolayı bırakın , kuruyemiş çiğdem çekirdek asla yemeyin , kızartmalardan uzak durun bir süre sadece tencere yemekleriyle beslenin fastfoodlardanda uzak durun derim.

Canım zaten diyetteyim bu dediklerini tüketmiyorum
Teşekkürler

Geçen hafta cildiye uzmanına gittim hap ve krem yazdı, gittiğimde sordum bu sivilcelerin yediklerimizle ilgisi var mı dedim,kızartma yağlı yiyecekler kuruyemişin arttırdığı doğru mu dedim,doktorum da çok fazla tatlı tüketenlerde artış görülmüş onun dışında yiyeceklerle bi ilgisi yok dedi, ben de şaşırdım ama gerçektn yağlı yesem de çekirdek yesem de yemesem de çıkıyo mübarek..

Geçen hafta cildiye uzmanına gittim hap ve krem yazdı, gittiğimde sordum bu sivilcelerin yediklerimizle ilgisi var mı dedim,kızartma yağlı yiyecekler kuruyemişin arttırdığı doğru mu dedim,doktorum da çok fazla tatlı tüketenlerde artış görülmüş onun dışında yiyeceklerle bi ilgisi yok dedi, ben de şaşırdım ama gerçektn yağlı yesem de çekirdek yesem de yemesem de çıkıyo mübarek..

Ben deli gibi çikolata tüketiyorum yaa belki ondandır

X