Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir daha yeni evliyim gerçekten çok şey kullandım kk birçok deneyimi aslında okudum ama neredeyse benim denediklerimin aynısını denemisler belki bi umut dedim insan içine çıkmak istemiyorum artikGebelik mi gecirdiniz?
Çok teşekkür ederim bu flodu okudum ama o kadar şey denedimki yine hayal kırıklığına ugricam diye korkuyorum bazı kullananlarda aynı etki vermiyormuş buda benj ürkütüyorgeçmiş olsun. ne olduğunu bilmediğim icin soyle bir baktim, kk'da bu derttten muzdarip olan, bir şeyler deneyip yararini gören cok insan var. arama kismina melazma yazin, görürsünüz .
bir ornek ben bırakayım, bu topikte cok defa adi gecmis mesela
Lekeler, Çiller - Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉
Merhabalar✨ Şuan Türkiye de de satılıyor, hepsiburadada ve trendyol da gördüm. Ben caretobeauty diye bir İnternet sitesinden sipariş vermiştim, portekizdrn göndermişler. Birçok ülkenin İnternet sitesinde de var🙌🏻 Merhaba benimde cildim de leke çok kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Bahsettiğiniz...www.kadinlarkulubu.com
Bekarlık dönemden kalma güneş lekesi değil çünkü güneşe neredeyse hiç çıkmıyorumMelazma cok tipik hamilelik belirtisidir diye sordum ama siz acaba gunes lekesi yasiyor olabilir misiniz? Melazma yavasca kendiliginden geciyor cunku.
Doktora gittiniz mi peki? Denemedigim birsey kalmadi diyorsunuz ama isinin ehli bir dermatologa gorundunuz mu?Bekarlık dönemden kalma güneş lekesi değil çünkü güneşe neredeyse hiç çıkmıyorum
Tabikide gittim krem veriyorlar geçirmiyor üstelik verdikleri krem cildimi incelletiDoktora gittiniz mi peki? Denemedigim birsey kalmadi diyorsunuz ama isinin ehli bir dermatologa gorundunuz mu?