yüzümde artan benlerr!! =(

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
kızlar yüzümde nekadar çok ben olmuş bugün dikkatimi çekince farkettim. :26:
üşenmedim saydım şimdi yüzümde 12 boynumda 5 tane falan ben var. yüzümde vardı bikaçtane zaten ama bukadar değildi. mesela kaşımın yanında yoktu orda olmuş,onu farkedince dikkat ettimde baktım nekadar artmışlar yüzümde diye..
neden oluyo kızlar bunlarr canım çok sıkıldıı napabilirim bu benlere? artmasını nasıl engelleyebilirim yada yok etmek için neler yapılabilirim yardım edin lütfennn

buarada sonradan oldugunu farkettklerim normal ben renginde(koyu kahve) nokta nokta şeklinde yüzümde,öle büyük etli durmuo ama ben oluyo degilmi onlarda? leke gibi değil..

Son düzenleme:
canım bi an seni kendim sandım tek değilsin ve benm yüzümde seninkilerden daha çok var ve hala çıkıyorlar.. genlerle alakalı. anne ya da baba tarafında varsa böyle benekli olan sende de var... engellemek için çare yok. benim gibi aldırmayı planlayacaksın sende çok rahatsız oluyorsan... ben bunun baya araştırmasını yaptım.. kanser olursun fln deniyor halk arasında.. öyle bişi yok. git bi cildiyeciye görün. ben gittim ve kötü huylu yok çok şükür.. işe başladığım zaman ilk maaşımla aldırıcam rahatsız olduklarımı... yüzde leke olunca kendine güven de bi nevi azalıyor gerçekten..gözenekler sivilceler yetmiyormuş gibi bide benler çıkar. kapatmanın imkanı yok. ama yine de çok şükü sağlığımız yerinde,organlarımız tam ve sağlam canım..bide böyle düşünmek gerek..

Son düzenleme:

evet cnm haklısın ne de güzel demişsin şükredelim tabi canımız yerinde..
ama tabi bunları da düşünmeden edemiyoruz.. annemn babamın yüzünde hiç yoktur mesela ama bilmiyorum:26:
aldırma işlemi nasıl canım nekadar mesela? iz falan kalıomu..
yada puftt bilmiyorumkii nie böle oluo acaba güneşten leke oluo dedikleri sey bumu oluyor?

bizde de annemde var ama benim kadar değil.. en çok bende var :) genç kız olunca daha bi takıyor insan.. ben 2 sene önce kadar sormuştum özel bi hastanede tanesi için 150 demişlerdi..boyutuna göre değişir tabi ama devlet hastanelerinde daha uygun oluyor. ben tavsiye üzerine gitmiştim o özel hastanedeki doktora.. lazerle yaktırmak en iyisi canım. kışın aldırmak daha uygun.çünkü güneş ışınları cilt lekeleri için çok uygun bir hava.. yani güneşten korunman lazım. genelde bi kaç ay sonra iz kayboluyormuş. oda yeter :) koyu kahve olup gözüme batmasından iyidir.. Allah çaresiz hastalık vermesin canım ama kendim için istiyorum bende

Son düzenleme:

öle tbi cnm.. seninkiler nasıl büyüklük olarak fln? bnmkiler küçük öle nokta gibi yada az bişi büyük noktadan.
bunlarada mı herbiri 150 lira .. çokmuş aslnda sankii...:26:

öle tbi cnm.. seninkiler nasıl büyüklük olarak fln? bnmkiler küçük öle nokta gibi yada az bişi büyük noktadan.
bunlarada mı herbiri 150 lira .. çokmuş aslnda sankii...:26:

benimkiler genelde en büyük mercimek kadar. nokta gibi olanlarda var.. evet çok ya. ama devlet hastanesinde nasıl oluyor bilmiyorum.. çalışmıyorum şu an. o yüzden gidemedim. işe başlayınca tekrar gidicem inş. yine de o zamana kadar çok dert edip canını sıkma bence.. öpüyorum. iyi geceler

saol cnm :))

buarada en azndan oluşmasını önlemem için yardım edicek fikrini paylsablcek arkadaslar yorumlarını eklerse sevnirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…