• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm :(

1925

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
5
0
36
İzmir
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve gözlerimin alt tarafında çok fazla tüylenme var. aslında birazda kendim sebep oldum. sarartıvı krem sürdüm ve daha fena oldu :( iğneli epilasyon iz bıraktığı için ailem pek yanaşmıyo. e yaşımda küçük olduğu için aldırmak istemiyorum. ne yapmalıyım bitkisel bi çözümü var mı ? yada beslemeden sarartmanın yolu? forumda bölük bölçük öneriler var ama çoğu sarartıcı krem ya da lazerle ilgili :/

canım en iyisi aldır azalsın.sir ağda ile ama.fakat ilk zamanlar baya bir sivilce dökecektir.ama rahatlarsın en azından

ayy cnm benim bence saratıcı kullanma daha cok güclendirir ben kendim yaşadım.. :50:
eger cildin cok hasasa deilse ağda büşün derim ama gecici bi süre ilrede kalıcı olarak lazer yaptır daha cok etkisini görüsn ...

öptümmmm :66:

ayy cnm benim bence saratıcı kullanma daha cok güclendirir ben kendim yaşadım.. :50:
eger cildin cok hasasa deilse ağda büşün derim ama gecici bi süre ilrede kalıcı olarak lazer yaptır daha cok etkisini görüsn ...

öptümmmm :66:

Back