Yüzüm

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
125
kızlar merhaba...
Ben bir yıl içinde 10 kilo verdim hiç spor yapmadan diyet yapmadan stresten gitti kilolarım. Kardeşim bana bugun yüzün sarkmış dedi yaşım 24. Gerçekten dikkatli baktım sanki etler gidince yüzümdeki deriler gevşemiş. Ne yapmam lazım yüzümün gergin olması için ?

Yüz sıkılaştırma egzersizleri var nette.uygulayın.

Yuz kası calistirma doye bisi varmidir acaba . Gulunce falan yanaklar sıkılasiyor sanki :)
Saka bir yana umarim cozum bulursunuz

Yüz yogasını denetin, videolar bulup onları izleyin ve düzenli yapın.
Cilt tipinize uygun nemlendirici kullanın.
Bol su tüketin.
Sigara içmeyin.
3 ay sonra fark edilir değişiklik olacaktır

ideal kilonuzdan çok verdiyseniz kilo alın bence toparlanır.

Bayadır dikkat ediyordum çoğu kişi yüzün küçülmüş yok avuç kadar kalmış yok şöyle yok böyle dedi ondan sonra iştahım açıldı kilo aldım bu sefer de yüzün tombikleşmiş heh bak böyle iyi diyorlar hdfhjk tam kafayı yemelik

Bu dediğiniz sarkma için değil ama. Yüz mimiklerini aşırı kullanan yada mimikleri çok belirgin olan insanlar

Bize de bu şikayetle gelen hasta çok olduğu için yazdım
Yani sarkan yüz hatlarinida botoksla kaldırabiliyorsunuz
Çünkü gerçekten yüzü toparlayıp ayna gibi gösteriyor. Bende 27 yaşında başladım yaptırmaya şuan 37 yaşındayım yüzümde bir sarkma yok...neyse ben fikir sunmak istemiştim :)

140karakterlikiz 140karakterlikiz

Tedbir amaçlı dediğiniz sarkma için olmuyor, sarkmaya yapılıyor ise o artık tedavi amaçlı olur.

24 yaş sarkma için yapılacak botoks için epey erken zaten.

Önce alternatif yöntemler denenmeli ki 30 öncesi epey işe yarıyor.
Düzenli uyku, düzenli beslenme, cilde uygun kaliteli bir nemlendirici, bol su ve yüz egzersizleri, sigara kullanmama gibi basit şeylerle 1 ay sonra aydınlık ve daha sıkı bir yüz oluyor zaten.

Güzellik uzmanı değilim.
İnsanlar kolaya kaçmadan önce sağlıklı olmayı hedeflerlerse daha uzun ömürlü çözümler olur diye düşünüyorum :)
Bana göre hayat boyu düzenli botoksa mahkum olmak parlak bir fikir değil :)

X