Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirke neden döktün? Egzamalı biri neden böyle bir şey yapar İyice durulayıp, kurula.. soğuk kompres yapabilirsin aşırıya kaçmadan.Yüzüme sirke döktüm hiç durmadan 2aydır yanıyor egzamam vardı yardım edebilecek birisi var mı çözümü bulamıyorum
2 aydır yanıyormuş, soğuk kompreslik mesele değil artık sanırımSirke neden döktün? Egzamalı biri neden böyle bir şey yapar İyice durulayıp, kurula.. soğuk kompres yapabilirsin aşırıya kaçmadan.
Ben 2 aydır sirke döküyor olarak anladım. Egzamanın tedavisi asla sirke değil. Ailemde var ben de geçmişte yaşadım sirke, limon gibi şeyler beter ederdi alevlendirirdi.2 aydır yanıyormuş, soğuk kompreslik mesele değil artık sanırım
bir de konu sahibi, buzu direkt yüzüne koyarsan buz yanığı olur yüzünde. ya soğuk (donuk olmayan) bir şey yok ya da buzu beze sararak koy
2 aydır yanıyor ve doktora gitmediniz mi bariyerinizi yakmış olabilirsiniz geç olmadan bi gidin derimYüzüme sirke döktüm hiç durmadan 2aydır yanıyor egzamam vardı yardım edebilecek birisi var mı çözümü bulamıyorum
Gittim bişey görünmüyo diyorlar tanı yok Hiçbişey yok ama tanıyor yani dua edin geçsin2 aydır yanıyor ve doktora gitmediniz mi bariyerinizi yakmış olabilirsiniz geç olmadan bi gidin derim