Yüzüm pulpul oldu kızlar yardımm ! ~

ooesmaoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
61
0
Selam kızlar.
Yüzüm neredeyse 1 aydır pulpul mafoldumben. Özellikle çenemin sağ köşesi ve alnım. Elimle dokunduğumda beyaz beyaz pullar dökülüyo. Nemlendirici kullanıyorum . Ama fayda etmiyor. Yardım lütfeen . :gitme:

Çok büyük bir sorun değil o kadar üzülmene değmez. Öncelikle cildini ne ile temizliyorsan belli ki kurutmuş ve nemlendirici de yeteri kadar işe yaramamış. Cilt tipine uygun ürünler kullanırsan kısa sürede düzelir.

umarım düzelr. ama gerçkten çok kötü gözüküyor. bide kaskatı duruyor yüz. herneyse teşekkürler :) :)

nemlendiricini değiştir kuru ciltler için ii bi nemlendirici all

Haftada bir kez veya ihtiyacına göre 2 ve daha fazlası şeklinde lifle yüzünü,
ardından nemlendiricini sür hiçbir şey kalmıyor :)

canım kuru nemsiz cildin demekki temizliği için sabun jel falan hiç bişey kullanma sade temizleme sütüyle sil nemlendiricini sür egzama başlangıcı da olabilir doktor büyük ihtimalle excipial lipo falan werir nem maskesi yap sıklıkla bebakın acıbadem kremi war mesela krem olanı katı böyle acayip nem werir sür baya yüzüne beklet 15 dakka sil sonra gece yatmadan iyice nemlendirmeyi ihmal etme

cildine peeling yapmalısın
lif veya maskeyle yapabilirsin.
sonra da cilt tipine uygun olarak
yağlı ise excipial hydro
kuru ise excipial lipo kullanabilirsin.

zetinyağı sür.temizleyiciyle yıka... ardından türk kahvesiyle peeling yap sadece durula
ve nemlendirici sür

teşekkürler kızlar :) bu hafta sonu doktora gidicem bakalım o ne diyecek *.*

aynı cilt sıkıntısını yaşıyoruz bukadar olurakannehir
Doktora gittinmi canım ne dedi bende gitmeyi düşünüyorum çünkü bu sorunla baş edemedim.eyvahedigeldismile

Ben de de var bu sıkıntı ama sadece yüzümde değil vücudumun tümünde.mafoldumben
Özellikle banyo yaptıktan sonra krem sürmezsem her yerim pul pul dökülüyor. Çok rahatsız edici bir durum. Bugüne kadar kullandığım nemlendiricilerin hiçbiri tam anlamıyla bu sorunuma çare olamadı malesef.:1no2:
Doktora gittiyseniz neler söylediğini yazın lütfen. Olmazsa ben de gidicem artık. :çok üzgünüm:

Doktora mutlaka gidin en doğru ürünleri o verecektir. Bende doktora gitmeye üşenen bir insan olarak eczaneden ağrı kesici alırken ordaki bayana danıştım ve bana önerdiği ürün biraz pahalı olmasına rağmen oldukça rahatlatıcı ve kuruluğu giderici bir nitelikteydi çok memnunum halen kullanıyorum. piyasadaki kozmetik fiyatlarına bakarsak aslında çokda pahalı değil. neticede yüzümüz önemli.
ürün : La Roche Posay hydreane legere

bnce doktra gdin arkdşlar bnmde sağ kaşım öyle pul pul döküşyrdu kaşıynca soyuluordu snra burn knarlrım dudak knarlarm oldu dktra gttm egzma vrmış bepanthne kullanıorum gçti pul pul dökülmelerm =)

X