Yüzüm Mahvoldu!!!

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
T bölgem özellikle yağlı,burnumun üstü ise çilek gibi siyah noktam var.Vıchy Normaderm serisini kullanıyordum düzelmiş gibi olmuştu..
Tabikide siyah noktalarıma oda çare olmadı.Bu sitede siyah noktaları için kullanıpta çok memnun olanlara inanarak Nivea Deep Clear kullandım toniğiyle birlikte.
Bir haftada yüzüm perişan oldu suratım sivilce doldu..Regl dönemimde bu bir haftaya denk geldi.
Acaba nivea ürünümü böyle yaptı beni..Şimdi de Acnecinamide ürününü kullanmak istiyorum..Kullananan memnun olan varmı??

ben kullanmadim bahsettigin urunleri ama oyle surekli urun degistirme bence. biraz sabret devam et bakalim etkisi nasil olucak. her hafta baska bisey denersen yuzun farkli farkli tepkiler verir bence. bunlarin en onemli olayi duzenli kullanmak zaten. belli bi sure duzenli kullandigin zaman etkisini goruyosun. bazi urunler once icteki sivilceleri cikartiyo sonra temizliyo diye biliyorum. oyle bisey olmus olabilir.

T bölgem özellikle yağlı,burnumun üstü ise çilek gibi siyah noktam var.Vıchy Normaderm serisini kullanıyordum düzelmiş gibi olmuştu..
Tabikide siyah noktalarıma oda çare olmadı.Bu sitede siyah noktaları için kullanıpta çok memnun olanlara inanarak Nivea Deep Clear kullandım toniğiyle birlikte.
Bir haftada yüzüm perişan oldu suratım sivilce doldu..Regl dönemimde bu bir haftaya denk geldi.
Acaba nivea ürünümü böyle yaptı beni..Şimdi de Acnecinamide ürününü kullanmak istiyorum..Kullananan memnun olan varmı??

siyah noktalardan kurtulmak o kadar kolay değil. kozmetik ürünleri ancak yenilerinin oluşmasını önler. tavsiyem cilt bakımı yaptırmanız

canım ben piyasada özellikle marketlerde bile kendine yer edinmiş markalara inanmıyorum

bence bi cildiyeciye git, sana gerekli kremleri yazacaktır mutlaka

çok yakın arkadaşım cildiyeciye gitti ve şimdi yüzü pırıl pırıl... ne sivilce ne siyah nokta kalmadı...

cildini tehlikeye atma derim...

Gittim canım cilt doktoruna kimyasal peelin yaptır diye tutturdu..
Bütün cildiyeciler de ağız birliği yapmış gibi hem aynı şeyi söyleyip duruyor..

şimdi arkadaşımın kullandığı ilaçları söylesem olmaz canım sana... doktorlar da bazen kolayına kaçıyolar, sorumluluk almak istemiyolar yasal gerekçelerle...
ama madem dışarıdan kendin bi ürün almak istiyosun o taktirde marketteki ürünlerden uzak dur derim çünkü loreal, nivea vs bunlar hayvanla üzerinde test ediliyorlar... dermokozmetik ürünleri tercih etmen senin için daha iyi olacaktır. daha maliyetli ama en azından cildin heba olmaz...

X