Sivilceli Ciltler yüzüm kuruyo !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım benimde sivilce problemim var.sabah akşam yıkayıp çoğunlukla nemlendirici sürüyodum ama daha çok sivilce çıkıyordu.nemlendirici sürmeyince kuruyodu pul pul oluyodu.birde kırışıyor yüz hemen.artık çok sık yıkamıyorum şöyle.sabah sadece suyla yıkıyorum akşam temizleme jeliyle iki güne birde nemlendirci sürüyorum.birde maden suyunun içine çok az limon sıkıp dondurdum hersabah bir tane sürüyorum çok iyi geldi sivilcelerimi kuruttu

bence bitkisel olarakta yüzünü destekle
bnmde yüzüm kuru zeytinyagı ile siliyorum biraz bekliyor nemleniyor
belkide yüzüne agır geldi sabah aksam olması
günde1e indirip dene bakalım hala devam ederse
biraz ucuz biyöntem olacak ama beyaz vazelin sür gece yatmadan
sadece kuruyan yerlere acayip tedavi ediyor
yerimseniben

teşekkür ederim

sanırım günde 1 defaya indirsem iyi olacak.

bebe yağı da öneriyolar kuruyan cilde,onu uygulasam nasıl olur acaba ?

tonik kurutabilir canım.fazla temizlikte cildi yoruyor gerçekten.bebek yağı sürerim bazen daha yağsız olanları var onlardan ii gelir banada ama herzaman değil.

bir de nemlendiriciyle ilgili bişey sormak istiyorum;başka başlık açmiyim dedim.

benim yüzümde sivilce problemi olduğu için her tür nemlendiriciyi kullanamıyorum. Şimdi Clean&Clear'ın sivilce oluşumunu engelleyen yağsız yüz kremini kullanıyorum. İyi mi yapıyorum bilemedim ama bu ürünün kullanımı yaygın diye biliyorum. Başka hangi nemlendiriciler var yağsız ve sivilce yapmayan ?

walla canım söylediğin o nemlendirici nasıl bilmiyorum.bende neutragena su bazlı nemlendiricisini almıştım.yağsız diye ama bende sivilce yaptı.nivea soft sivilce yaptı bebe yağını sürekli kullanınca siyah nokta yaptı bende excipian hydro diye eczane ürünü aldım yalnız her zaman sürmüyorum 2 yada 3 günde bir..yada çok kuru hissedersem o zamanda sürüyorum.

yediklerime çok dikkat ediyorum cips kola çikolata pek yemiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum bol su içiyorum.baya azaldı canım.hydroda baya ii geldi

cnm benimde sivilce sorunum var ve aynı senin gibi çok kuruyo cildim.burnumun ve ağzımın kenarları pul pul oluyo.doktor BASıS diye bi krem önerdi sivilce yapmaz dedi.ben daha kullanmadım ama en kısa sürede alcam bende.

Bende birkac sene öncesine kadar aynı sorunları yaşıyordum Neredeyse piyasadaki tüm ilaç ve kozmetik ürünleri kullandım. Bunlardan geçici çözümler dışında faydalanamdım. Bi arkadaşım JetPeel diye bir medikal tedavi önerdi. %100 dogal bir sistem ve hiçbir yan etkisi yok. Saf oksijen ve serum fizyolijiğin cilde değmeden basınçlı hava ile uygulanması ile calışıyor. Akne ve akneye bağlı cilt sorunlarında içeriğine katılan baska maddeler ile cildin yalnız üst tabakası değil alt tabakasıda tedavi edildiği için sonuç mükemmel. Kesinlikle denemenizi tavsiye edebilirim.

X