Lekeler, Çiller Yüzüm kıpkırmızı oldu!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

goldenpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
1.025
4
kızlar yardım edin:)
nemlendirici kremimin ve göz çevresi kremimin içine e vitamini kapsülü koydum 2 tane,ampul işe yarıyorsa kapsül de yarar diye düşündüm adı da evicap.
gece sürdüm yattım sabah uyandığımda yüzüm yanık olmuş gibi kıpkırmızıydı.bütün yanaklarım özellikle de güneşte yandığımızda burun sırtından elmacık kemiklerine kadar göz alt hizası kızarır ya öyle.hafif de ödem vardı göz altlarımda zarar mı verdi vitamin sizce?olabilir mi öyle bişey kullanmamalı mıyım?
nasıl geçer bu kalıcı olmaz inşallah..

su an ne durumdasınız yuzunuzde duzelme oldumu bende su durumda sadece sudan baska bırsey kullanmayın bır doktora gorunsenız daha ıyı olur ama bu durum cıldınızın hassasıyetınden olmustur

su an ne durumdasınız yuzunuzde duzelme oldumu bende su durumda sadece sudan baska bırsey kullanmayın bır doktora gorunsenız daha ıyı olur ama bu durum cıldınızın hassasıyetınden olmustur

kendi kafana göre niye iş yaptın ki :S bir doktora gözük bazen böyle şeylerin geçmesi uzun zaman alabiliyor.

kafama göre iş yapıyorum sonra böyle cefasını çekiyorum işte:)
biraz azaldı kızarıklık ama hassasiyet devam ediyor.
alerjik reaksiyon sanırım

Aaaah ah kulaktan dolma bilgiler ve yanlış düşünceler ne sonuçlara gidiyor görmüş oldunuz.
Birşeyleri karıştırmak böyle basit değil işte, kapsül ayrı ampul ayrı! Alerji olmuşsunuz, geçecektir kullanmayın tekrar çöpe atınız.
Dolaptan yogurt sürmenizi tavsiye ederim, kızarıklığı ödemi alacaktır, birde bol bol su için.
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Keşke varsayımlar yapmak yerine araştırıp daha dikkatli okusaydınız

Son düzenleme:
canım benimde geçen hafta aynen senin anlattığın şekilde olmuştu yüzüm ama benimki başka bi kremden dolayı.hergün yüzümü kayısı çekirdeği sabunuyla yıkadım.illa o olması şart değil tabi doğal olsun yeter.sonra yüzüme bolca vazelini bolca sürdüm.dışarı çıkamadım inan kaç gün sinirden ağladım.ama şimdi allaha şükür mis gibi oldu suratım.geçmiş olsun bu arada.

bepanthene krem sürdüm sadece bi kaç gün azaldı canım.kızarıklık tamamen geçti de minik minik sivilceler çıktı onlar da azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…