• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yuzum karariyor :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

turquoissee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
77
17
38
merhaba arkadaslar son iki aydir yuzumun rengi kararmaya basladi yani yuzum pis gibi gorunuyo limonlu maskeler kullandim limonun renk acici ozelligi oldugu icin ama ise yaramadi siz cildinizin rengini nasil aciyorsunuz lutfen yardimci olun yaptigim makyajlar bile guzel durmuyo :(

merhaba arkadaslar son iki aydir yuzumun rengi kararmaya basladi yani yuzum pis gibi gorunuyo limonlu maskeler kullandim limonun renk acici ozelligi oldugu icin ama ise yaramadi siz cildinizin rengini nasil aciyorsunuz lutfen yardimci olun yaptigim makyajlar bile guzel durmuyo :KK43:

Soğuktan da oluyor bazen. Soğuk rüzgara falan maruz kaldıysanız ondan soğuk yanığı olmuş olabilir. Eğer öyleyse, tekrar soğuğa maruz kalmadıkça ve cilt kendini yeniledikçe geçer. Hızlandırmak için peeling yapılabilir. Geçmezse de arkadaşın dediği gibi dermatoloğa gitmekte fayda var.

Soğuktan da oluyor bazen. Soğuk rüzgara falan maruz kaldıysanız ondan soğuk yanığı olmuş olabilir. Eğer öyleyse, tekrar soğuğa maruz kalmadıkça ve cilt kendini yeniledikçe geçer. Hızlandırmak için peeling yapılabilir. Geçmezse de arkadaşın dediği gibi dermatoloğa gitmekte fayda var.
Bilmiyorum her banyoda peeling yapiyorum ama sivilce izlerim bile siyahlasti sanirim dermatologa gitsem iyi olacak tesekkur ederim :(

Merhaba lr ürünlerini tavsiye ederim instgramda .... sayfama bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
sis leke kremi kararmış lekeleri açıyor ben bir kutu bitirdim şimdi yine sipariş edicem

Back