Sivilceli Ciltler Yüzüm için nemlendirici

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ibik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
4
0
merhabalar...cildim yağlı ve sivilceli bunun için oral yolla hap alıyorum. siviceler kururken aynı zamanda cildimde kuruyor. acaba kuru bölgelere bepanthen sürmemi önerirmisiniz önerirseniz hangisi daha etkili olur bepanthen plus,bepanthen merhem,bepanthen krem?:)

ben de kullanmıştım 4 yıl önce. bepanthen plus kullanman gerek sanırım ama eczaneye sor yine de. doktorun bir şey vermedi mi kuruma için? ben la roche nin effeclar h yüz yıkama köpüğünü ve nemlendiricisini kullanmıştım doktorumun önerisiyle. ne kuruma ne de kızarma olmuştu cildimde. dudaklarım için de bepanthen kullanmıştım ama türünü hatırlamıyorum şimdi.

bir ürün önerdi o da anlaşmalı olduğu firmanın nemlendiricisi ve fiyatı 50-60 civarında bir nemlendirici için bu kadar vermenin gerekli olduğunu düşünmüyorum...cevap için teşekkür ederim

bir ürün önerdi o da anlaşmalı olduğu firmanın nemlendiricisi ve fiyatı 50-60 civarında bir nemlendirici için bu kadar vermenin gerekli olduğunu düşünmüyorum...cevap için teşekkür ederim

benim yazdıklarımın fiyatı da o civarda ama verdiğin paraya değecektir. sen bilirsin ama bepanthen kullananlar ilacın yan etkilerinden çok yakınıyordu yeterli olmuyor çünkü çoğu zaman kuruluk için ama benim hiç şikayetim olmadı.

ben roaccutane kullanırken excipial hydro kullanıyordum,gerçi hala onu kullanıyorum.Eczaneden alabilirsin,fiyatı da gayet uygun.Bence bepantene yüze sürülmez ama dudakların için kullanabilirsin.

ben roaccutane kullanırken excipial hydro kullanıyordum,gerçi hala onu kullanıyorum.Eczaneden alabilirsin,fiyatı da gayet uygun.Bence bepantene yüze sürülmez ama dudakların için kullanabilirsin.

excipial lipo ve hydro yüzümde çok kaşıntı yaptı ayrıca nette herhangi bir kozmetik ürünü olmadığı ve ilaç etkisi olduğu için rasgele kullanılmaması gerektiği yazıyordu.günlük ya da banyodan sonra kullanabileceğim bilindik ve güvenilir bir marka var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…