• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüzüm için iğneliden başka çare yokmuş!!!!

doktorol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
91
0
0
İstanbul
yüzümde ergenliğimden beri olan ince tüyler var.tenim beyaz ve kıllar siyah olduğu için çok belirgin.yani şöyle yüzümün her yerinde var.estetisyen bunlara lazer yapamam dedi iğneli yaptıracaksın dedi ama benim yüzüm çok hassas olduğu için çekiniyorum.bi de daha önce yüzüme hiç bir müdahalede bulunmadım korkuyorum ama artk bu tüylerle yaşamak da istemiyorum.nolur bana tavsiyeleriniz nedir ne yapayım eğer iğneli yaptırırsam da önericeğiniz birileri var mı nolur çok çaresizim........

yüzümde ergenliğimden beri olan ince tüyler var.tenim beyaz ve kıllar siyah olduğu için çok belirgin.yani şöyle yüzümün her yerinde var.estetisyen bunlara lazer yapamam dedi iğneli yaptıracaksın dedi ama benim yüzüm çok hassas olduğu için çekiniyorum.bi de daha önce yüzüme hiç bir müdahalede bulunmadım korkuyorum ama artk bu tüylerle yaşamak da istemiyorum.nolur bana tavsiyeleriniz nedir ne yapayım eğer iğneli yaptırırsam da önericeğiniz birileri var mı nolur çok çaresizim........

canım benimde yüzüm çok hassas uzman birisine yaptırmalısın ben bir kere yaptırdım iz,leke vs. karşılaşmadım devam edicem.... balıkesirde yaşıyorum oralardan ancak tavsiye edebilirim...

Son düzenleme:

Hangi sehirdesin ona gore oneride bulunalim?

canim hicbisey olmaz merak etme zaten laserle yaptirmaya kalksaydin bitmek bilmezdi cok ugrasirdin bismillah de basla sonucunda herseyin cok guzel olucagini dusun tabi zahmetli bi yol ama sonuc cok guzel olucak
merak etme iz falan hicbisey kalmazzzz
geceleri yatmadan bephantene sur hemen yarin basla hatta hem cildini yumusatir hem nem verir islemden sonrada devam edersin bephantene kreme (eczaneden al merhemide var kremide ama kremini kullan cnm)
sadece yapilan yerin temiz ve uzman olmasina dikkat et
basarilarrr
cok guzel olucak merak etmee

:12::12::12::12::12::12::12::12:

bende hormon bozukluğu var biraz, yüzümde çok olmamakla birlikte yıne de kıllar var. ben bir yıldan fazla süre hastanede yüzüme lazer yaptırmıştım, olmadı faydası. sonra yine bir yıl iğneli epilasyon yapttırdım,o da fayda etmedi, en sonunda da çene altım kabuk kabuk oldu, öyle hiç olmazdı, çukur çukur iz oluştu, cildiyeye gittim yanmış zamanla gecer dedi, 3 yıl oldu geçti şükür sonunda, geç iyileşiyor cilt. şu an 3 seans aleksandrate yaptırdım ama memnun degılım arttı. ama başka secenegım yok, mecbur lazere devam edecegım.

iğneli epilasyon yaptıranların paylaşım alanına yazdım. burda yorumları okuduktan sonra bakırköydeki doruk güzellik i denemeye gittim çok aşırı derecede memnun kaldım keşke önceden keşfetseymişim diyorum. makineleri son sistemmiş acıtma falan yok, önceki gittiğim yerde emla kremle bile dayanamayacak acı çekiyordum. bu sefer hiç acımadı, kabuk yara ve sivilce de olmadı o kadar mutluyum ki. her hafta gidebilirim yani alışkanlık yapcak:23:

iğneli epilasyon yaptıranların paylaşım alanına yazdım. burda yorumları okuduktan sonra bakırköydeki doruk güzellik i denemeye gittim çok aşırı derecede memnun kaldım keşke önceden keşfetseymişim diyorum. makineleri son sistemmiş acıtma falan yok, önceki gittiğim yerde emla kremle bile dayanamayacak acı çekiyordum. bu sefer hiç acımadı, kabuk yara ve sivilce de olmadı o kadar mutluyum ki. her hafta gidebilirim yani alışkanlık yapcak:23:

bnde görüşmeye gittim. sizin seansınıza kim giriyor. çok zor durumdayım. lütfen yardımcı olurmusunz. gülten hanım mı girdi seansınıza

kızlar kabuk tutmuyo acımıyo fakat yapılan yerden tekrar çıkıyor ben evde epilasyon yapan bir epilasyoncu buldum kabuklarım yüzüm 15-20 günde düşüyo ve bir daha çıkmıyor alınan 1 tüy. yani hem paranıza yazık oluyo. sizde kanmayın bu kabuksuz acısız olana çünkü yıllarınızı alıyor bitmiyor öyle :(( çok araştırdım çoook:((( mucizeyi iğneli epilasyonda buldum başlığımı okuyun neler çektim ben aah ahhh :S

Son düzenleme:
ama doğru yapıldığı taktirde kabuk oluşmaması lazım. bende baya araştırdım iğneyi çıkartırken elektrk vermeye devam ettiği sürece ani yüzeyede akım verince kabul oluşuyor. kökten iğneyi çıkartırken akımı kesmedikleri için, diye araştırdım ben.

alex bende kılı yayınca mecbur iğnelıye döndüm tekrar... kabuk oluştu bende, dün yaptırdım,hala kabarık.

göktuğ msjını yeni gördüm bana gülten hn yapmadı ama ordaki tüm kızlar bu konuda iyiler yani memnunum ben kaşıma bile yaptırıyorum

flowersoup vet bitmiyo haklısın ama öbür türlü yüzümde iz kalıyo çok kötü sivilce çıkıyo, önceki gittiğim yerlerin igne izleri hala geçmedi :(((

ben kabuk tutmayan yere giden arkadaşlarımıda biliyordum her 10 günde bir aynı yerden çıkıyordu bıkkınlık gelmişti arkadaşlara o yüzden ben başka iğneliye gitmemiştim kızlar bide uygun akım verildiğinde bir daha çıkmaz ve kabuk tutar iğnenin yeterli akım verilen yerinde. az akım verilirse tabiki kabuk falan hiç oluşmaz ama hiç bana göre değil tek sefer olsun tam olsun bitsin:)

ben kabuk tutmayan yere giden arkadaşlarımıda biliyordum her 10 günde bir aynı yerden çıkıyordu bıkkınlık gelmişti arkadaşlara o yüzden ben başka iğneliye gitmemiştim kızlar bide uygun akım verildiğinde bir daha çıkmaz ve kabuk tutar iğnenin yeterli akım verilen yerinde. az akım verilirse tabiki kabuk falan hiç oluşmaz ama hiç bana göre değil tek sefer olsun tam olsun bitsin:)

merhaba arkadaşım söylediğin yerde ben de yaptırmıstım nasıl memnun musun şu anda ben de iz falan var 1 sene geçti üstünden tabi hiç de incelmedi ordaki yamaklar vardı onlar yapmıştı çok pişmanım hakkım var mı bilmiyorum varsa haram olsun deriyi yakmışlar herhalde çok hassas benim derim ilk seans bende bi deneme yaptırmıştım ona da para verdim nasıl denemeyse çok kötü kandırdılar beni şu anda nasıl senin yamaklar mı yaptı sana da bilgi verirsen çok sevinirim başta görsem gitme derdim ama artık çok geç sanırım...

Back