Cilt Bakımı Ürünleri Yüzüm için ayrı krem mi kullanmalıyım???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Merhaba, bakım konusunda biraz cahil olduğumdan yüzüm için ayrı krem kullanmam gerektiğini geç farkedenlerdenim

25 yaşındayım , yüzümde herhangi bi ciddi sıkıntı yok, sadece alnım ve çenemde küçük sivilceler oluyo bazen ve burnum yağlı, karma ciltliyim yani. Ağız burun kenarlarım da kuru, gün içinde baya geriliyor kışın.

Ben genelde neutreganın el kremlerini çantamda gezdirip her gerilim hissettiğimde elimle beraber yüzüme de sürüyodum, evdeyken de gene neutregenanın vücut için olan losyonunu yüzüm dahil heryerime kullanıyodum Bu yöntem baya kolayıma gidiyodu açıkçası elim ve yüzüm için çantamda tek bi krem bulundurup bunu 4-5 kez sürmek.

Nasıl olcak şimdi hem el için hem yüz için ayrı krem mi almam gerekiyor? Yüz için kullanabileceğim uygun fiyatlı bi günlük nemlendirici(karma ciltler için) önerebilir misiniz bana?

Neutrogena nın nemlendiricileride var yüz için.Fiyatıda uygun.Yine aynı şekilde niveanın var nemlendiricileri uygun fiyata.Watsons lara bir bakın bu ürünler orda mevcut.

arkadaşlar güncell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…