yüzüm hiç olmadığı kadar şiş uyandım

Prajnaparamita

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
220
0
0
Eskişehir
merhaba, benim sorunum şu ki; sabah bir uyandım tam yüzümü yıkayacaktam ki aynada tüm yüzümün şiş olduğunu fark ettim, yani görüntü gerçekten rahatsız edici, yüzüm heryerim şişmiş.burnum resmen şişkinlikten genişlemiş ve gözlerim daha ayrık görünüyor.Gözlerimin üstü de sanki ağlamışım gibi şiş.dudaklarımdan bir şikayetim yok onlar öyle şiş kalsalar keşkeuyanalı bir iki saat oldu hala inmedi yüzüm gözüm.İlk sorum bu neyden kaynaklanıyor olabilir?İkincisi bu şişlikleri bir an önce yok etmenin bir yolu var mı kendimden soğucam aynaya bakmak istemiyorum.birde bir haftaya yakın bir süredir dizlerimdeki ağrılar için Rheumon ve Zeloxim kullanmaya başladım.belki belirtmemin faydası olur.

kullandığın ilaçlarda olabilir , bi ara benimde şişiyordu doktor idrar yolu iltihabı demişti, hemen bir doktora git istersen tahlil falan yaparlar için rahatlar ,

kullandığın ilaçlarda olabilir , bi ara benimde şişiyordu doktor idrar yolu iltihabı demişti, hemen bir doktora git istersen tahlil falan yaparlar için rahatlar ,

şu anda o kadar soğukki dışarı çıkmaya üşeniyorum yarında bu şekilde uyanırsam kesin giderim doktora, bugün aldığım ilaçları kullanmayayım bakalım onlar mı sebebmiş.
recetelerine bak ilaclarin yan etkileri nelermis ihmal etmeden dr git
baktım pek anlamadım ama benzer şekilde ilaç kullanan arkadaşımdada böyle şişkinlikler olmuş

Tuzlu urunlerı cok tuketıp kullanıyorsan odem olabılır
Ve susuzlukkkkkkkk!!!!!!!!!

Tuzlu urunlerı cok tuketıp kullanıyorsan odem olabılır
Ve susuzlukkkkkkkk!!!!!!!!!

hel_in galiba haklısın canım dün çok tuzlu yedim ve bu havalarda hiç su içmek istemiyor canım bugün yediğim herşeye minumum oranda tuz kattım ...şu halimi görünce tuzdan korktum neyseki daha yeni yeni indi yüzüm.öncede dudaklarımonlar şişde kalsalardı olurdu

canım çok tuzlu yeme yüzün şişecek kadar tuzlu yersen böbreklerinde protein kaçağı tehlikesi olur sakın çok tuzlu yeme geçmiş olsun...

Kalıferın uzerıne sıcak su fılan koy gunluk kendıen bı lımıt belırt ıc

Soguk ıcme oda sıskınlık yapar

Zaten bılımm adamları dıyor vucuttakı hastalıkların sebebı en basta susuzluktur!!!!! Ilık su ve bıde bıtkı cayı tuket gunde bır ıkı max.gecmemek sartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…