Yüzüm çöküyor ama basenim erimiyor!

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
35
merhaba kızlar 170 boyunda 76 kilodayımm belden yukarısından bir şikayetimm yok üst kısmımdan hiçbi şikayetim yok yani basenlerim var sadece 1 kilo bile alsam direkt basenden alıyorumm ve kilo veirkenn de 1 kilo versem önce yüzümden boyun kısmımdan gitmeye başlıyor ve yüzüm çöküyor resmenn bazıları sen diyet yapma basen eriten ve sıkılaştıran egzersizler yap siyorlar ne yapmalıyuım sizce bana yardım eder misinizzzz??????????

canım . sana tavsiyem .. arkadaşların kullandıgı ...lahana yagını sürüp besen hareketleri yapman özelliklede pilates ...... sabah ları 10.5 da tv 8 de ebrunun purogramı var . yada netten kalça hereketlerini ögren ve düzenli bir biçimde yaparsan sonuç alırsın .. ... kolay gelsin ..........

keşke benim de öyle hemen yüzüm zayıflasa ben zayıflıyorum yüzüm hala tombik tombik:1no2: bu gidişle incecik ama koca kafalı biri olucamsırnaşık şey
senin basenlerini çalıştırıcak hareketler yapman lazım başka yolu yok canım.. benim de basen problemim vardı eskiden gerçi şimdi pek kalmadı ama twist & stepper diye bi alet almıştım bende baya işe yaradı:1rolleyes:

sıkı bi diyet yapmama gerek var mı peki????
bence diyet yapmalısın ama sıkı degil . çunki sıkı diyetle her yerinden kilo verme ihtımalin yüksek . hiç diyetsizde zaten hereketlerin boşa gider ..... orta yolu bul bence ........a.s

aynı sorun bendede var malesef kilo verince yüzüm çöküyor önce ve çirkinleşiyorum.Kilo alıncada basenler büyüyor.2 arada bir derede kaldımklava:

canım benim de yüzüm çöküyor o yüzden sadece spor yapıyorum diyetsiz spor işe yarıyor neden yaramasınşutarafagitti kilon biraz fazla aslında ama vermek istemiyorsan eğer basen ile ilgili egzersizler yap ben öle yapıyorum a.seğer istersen sana yazarım neler yaptığımı işe yarıyor eğer dirayetli ve disiplinli olursan tabi.... bir de ben bir ara sabah uyanır uyanmaz aç karnına spor yaptım ne kadar süre böle yaptım bilmem ama 5 kilo kadar vermiştim.. benim amacım sadece bölgesel yerlerimi düzgünleştirmek yoksa senin gibi surat çöküyo çirkinleşiyorum...hatta kilo vermeyim diye biraz daha yemeye çalışıyorum popom falan sıkılaşsın da diğer yerlerdn gitmesin diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…