Yüzüm çok solgun hastalıklı gibiyim napmamlazım yardım edermsiniz

mellek21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
33
0
arkadaşlar yüzüm çok solgun sanki hasta gbiyim hiç canlı diğil sanki çok yorulmuşum gbi yüzü canlı ve sağlıklı göstermek için önereceniz bişeyler varsa yazarmısınzı

bal maskesi uygula canım...bal cildi nemlendirip canlandırıyo...yap 15 dk beklet yıka...
haftada 2 kezde 1 yumurta sarısını biraz sütle çırp ve maske olarak sür yüzüne kuryunca yıka inan kendine geliyo cilt...arada da peeling yap canım umarım işine yarar ben kullanıyorum memnunum ..

düzenli uyu bacım. bana da anam hep soluk benizli der, cilt bakımıyla pek alakalı bişi deil bu bünyeyle alakalı. ileri safhadaysa bi sağlık ocağına gidip test yaptırabilirsin.

maske yap derim cok iyi geliyor.1tatlı kaşığı polen 1 yumurta sarısı iyice krem haline gelene kadar karıştır.yüzüne sür 20 dk beklet sonra yıka farkı göreceksin ben kendim yapıyorum. haftada 2 kere sağlıkla kal.

kansiz olabilirsin..doktora git..sigarada bir etkendir uykusuzlukta..onun disindada canlandiri maskeler kullan..

doktora gittim kanım normal oldunu söyledi çekap yaptırdım herşey normal çıktı bende niye böyle oldunu anlamadım

Bu arada kesinlikle sığara içmiyorum hiçte denemedim taze sebze ve meyve tüketiyorum bitki çayları içiyorum yüzümde benim aşırı beyaz sanki kanım çekilmiş gibi anlamdım

diqer arkadaşLarın dediqi qibi kansızLık,siqara kuLLanımı,düzensiz uyku we düzensiz besLenme aLışkanLıqı buna y0L açabiLiy0r..önceLikLe bunLara dikkat et ama hemen etkiş edcek bşey söyLeyeyim sana
...Aywa çekirdekLerini çıkarıy0rsun ç0k az b suda kaynatıp buzd0Labında muhafaza ediy0rsunjeL haLine qeliy0r bunu haftada 1-2 defa yüzüne uyquLar 15 dk bekLetir yıkarsan ciLdni qeriy0r canLıLık parLakLık weriy0r...

şekersiz doğal harnup pekmezi iç her gün1 yk kadar.bal maskesi yap.spor yapa.s.

dışarı çıkarken allık sürebilirsin pek dahice bir fikir olmadı ama ilk aklıma bu geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…