yüzüm çok kötüüüü...

siyahbeyaz_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
241
1
34
yüzümde öss sınavına girdikten sonra kırmızı noktalar çıktı,hem kaşınıyor hemde yanıyor.hastaneye gittim,ilaç kullandım ve bitti sonuç yine aynı hiç bi degişiklik yok.sebeb olarak;stresten dedi; ayrıca bi anti depresan verdi.şimdi neyapacagımı şaşırdım ilaçlarda bitti.sizce tekrar gitmelimiyim dr ye yoksa biraz daha beklemelimiyim ilaç küpüne döndüm vallahaa:bbo::bbo:

canım pişik gibimi yani tahriş gibimi yoksa içi dolu irinlimi eğer ciltten kabarık değilse çabuk geçer ama sivilce gibiyse daha uzun zaman alabilir sen en iyisi rahatla şöyle buhar banyosu yap arada...toksinlerini at birde bol meyve ye denizede girdinmi bişiciğin kalmaz:) bende girdim bu yıl gerçekten strese giriyor insan ne kadar istemesede

Canım sana tek tavsıyem aknevıt temızleme jelı ve serumu.....ayrıca haftada 2defa kıl maskesı kesın yap........dÜzenlıyap ve bırakma...

canım cildine uygun bir tonik kullanabilirsin yag dengesini saglamıs olursun..kil maskesini kesinlikle öneririm...dr un bana verdigi ilac yüzümü delik desik yaptı her ilacı kullanma derim..

bebem o anti depresanları at çöpe gitsin inan cilt üzerinde kötü etki bırakıyor rahatlamak için spor yap bence bir de melisa çayı iç gerginliğe birebir... geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…