yüzüm çok kötü oldu

Xxx xxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
19
0
36
34
Dün özel bir klinikte cilt bakımı yaptırdım cildimde buyuk problem yok sadece alnimda siyah nokta ve yag bezesi yani putur putur duran komedonlar vardi dermatolog oldugundan tereddut etmeden yaptirmak istedim fakat sonra sıktıgı her siyah nokta ve komedon kirmizi iz birakti ve cok kotu gorubuyoe benim gibi olan var mi kac gunde izleriniz gecti yada bunlarin gecmesi icin cildinize nelrr uyguladiniz lutfen yardim edin cok kotu gorunuyor

Benim pek hassas degil yuzum sadece her bakim sonrasi sadece o gun su dahi surmem ve gunesten korurum.kizariklilta 1 gunde gecer.
Cilt bakimina alisik degilse cildin rutin yaptirmiyorsan daha fazla ve uzun sureli kizarmaai normal.fazla ugraama kendi haline birak yarina gececektir.gecmezse gidio danışırsın yaptirdigin yere

Bunu dermatologa sorsanız iyi olur, cilt bu şakaya gelmez. Ben arkadaşımdan bu ürenin 2-3 günde oturduğunu duymuştum ama kendim yaptırmadım o yüzden kesin bir şey demek istemem. Cildinizi temiz tutun, arındırın. Ve pek dokunmayın şimdilik. Geçmiş olsun

düzenli olarak peeling yapıyorum ve dikkat edıyorum ama sıyah noktalara kendım mudahele etmek ısteedıgımiçin dün gittim madecasol suruyorum sımdılık bakalım

dün yaptırdım kabuk tutabılır dedı birşey yapmıyorum su ile temızleyıp madecasol suruyorum cabuk geçsin dıye.. teşekkür ederim yorumunuz için

düzenli olarak peeling yapıyorum ve dikkat edıyorum ama sıyah noktalara kendım mudahele etmek ısteedıgımiçin dün gittim madecasol suruyorum sımdılık bakalım
Madecasol mu cilt bakimi yapilan cilde mi zaten hassas onun cildi soyma ozelligi var.evde yapilan peeling farklidir.cildin cilt bakimina alisik değilse tepki vermiatir
Keske kendi haline biraksaydin.

madecasolu zaaten haftada bır yuzume nemlendırmesı ıcın suruyordum soyma ozellıgı olsa soylerdı dıye dusunuyorum yenıleme ve cabuk gecmesı ıcın bepanten ve maecasol kullanabılecegım soylendı surmemelımıyım

Ben cilt bakimi sonrası 2 gun hic 1 sey surulmemesi ve dinlenmesi gerektigini biliyorum.sonucta buhar ve temizlemelerden dolayi gozenekler acik.her hangi bir kremle tikamamalisin.ve evet cilt soyucu etkisi vardir.
Istersen bugun ve yarin hic dokunma kizariklik gecmezse gidersin sorarsin.

tamamdır çok teşekkür ederım :)

19 yaşında falan aynı sebepten ben de yaptırdım, yüzüm maymun poposuna döndü. 15 günde ancak geçti. Resmen kanata kanata sıkıp üstüne alkol bastı vicdansızlar. Bir daha siyah noktam, sivilcem olsa bile asla yaptırmam.

geçsinde 15 günde geçsin valla.. o derece korkunc bır goruntu var suan yuzumde

Çok fena yapıyorlar, bence bu cildi aşırı yıpratır. Düzenli yaptırmak çok zararlı olabilir.
düşündüğüm birşey değildi iğenli epilsyon için gidiyordum cildiniz çokkotu temızlenmesı gerek dendı bende acıkcası rahatsız oluyordum sivilce desen degıl sıyah nokta dsen hıc degıl bıldıgın alnım yag bezesı pütür pütürdü ve yaptırmak istedim bittikten sonra ayda bı yaptırmam gerektıgını soyledı ama hiç sanmıyorum umarık gecer kabuk tutacak kadar cok kızardı bazıları kabuk tuttu sızınde boylemıydı hafıf bır kızarıklık degıl şuan benımki

Guncelleme yapayim belki birinin isine yarar yuzumdeki lekeler puturler siyah noktalar hepsi gitti yaralarda dort gunde toparladi yaptirmak isteyen eger 4 gun o goruntuye dayanabilcekse yaptırsin etkili ve yuzum hala parliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…