Yüzüm(çenem)cok kötü degilmi?

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
kizlar yaklasik 2 3 yildir yüzümde cenemde koyu lekeler var doktora gittim 2 defa ayni kremi verdi fadyasi olmadi almanyaya geldim .burda gitme imkanim yok sigorta olmadigi icin.neyse simdi bu 2 gündür cok kötü oldu kasiniyo ve soyuluyor 9 gün sonnra türkiyeye gidicez bu halle napicam bilmiyorum .pudra,fondoten sürüyorum gecirmiyor hala koyu ve pürtük pürtük oluyo(bu lekenin nedninn makyajla alakasi yok.ama bence pigment bozuklugu(cilt renginin degismesi)anneme görede ya mantar yada egzama acikcasi benim gittigim doktorlaarmi kötü bi cözüm bulamadilar.sinir oldumm bunun gibi lekesi olan varmi?varsa napti gecirmek icin??

buradan önerilen hiçbir ilacı kullanma derim
netten ilaç arama sakın
.
çünkü mantarsa mantarın ilacı egzamaya yaramaz egzamaysa egzamanın ilacı mantarı çok azdırır
trye gelince üniversite hastanesine git demek ki dirençli birşey daha ayrıntılı tedavi verirler

Cnm..öncelikle çok geçmiş olsun.Mutlaka Dr.a görünmelisin yalnız pudra fondöten diye yazmışsın.Bence onları sakın sürme.Daha kötü bir hale getirebilirsin a.s.

buradan önerilen hiçbir ilacı kullanma derim
netten ilaç arama sakın
.
çünkü mantarsa mantarın ilacı egzamaya yaramaz egzamaysa egzamanın ilacı mantarı çok azdırır
trye gelince üniversite hastanesine git demek ki dirençli birşey daha ayrıntılı tedavi verirler

yok canim ilac ismi sormuyorum bunun gibi bir durumla karsilasan varmidir diye sordum...

yine dr. lar bilir ama benm çenemde ve burnumun altında yani dudaklarımın çevresnde böle lekeler olşmuştu dr imex verdi ve gecti.opuyorumnanaktan

Benim de dudağımın üzerinde buna benzer bir sorun vardı bir kaç kez doktora gittim verdiği kremler işe yaramadı pek.. En son gidişimde dermovate krem vermişti. 1 haftada geçirdi bütün lekeleri.. Dene stersen cnm ama 2 haftadan fazla kullanmamak gerekiyormuş sanırım..

önce o lekelerin ne olduğu öğrenilmeli annenin dediği gibi mantar veya egzemamı yada başka birşeymi
kaşınıyo ve soyuluyo demişsin soyulduktan sonra yerinde kalıyormu yoksa geçiyormu senin durumuna benzer bir durum bendede olmuştu sen lekelerinin koyu renk olduğunu söylemesen benimle aynı problemi yaşıyorsun diycem tek farkı benim lekelerim kırmızı benim de yüzümde kırmızı lekeler çıkıyordu
su çiçeği olmuşum gibi acıyor kaşınıyor ve soyuluyordu doktora gittim hiç bir faydasını bulamadım
çünkü doktor onun ne olduğunu araştırıp kökten çözüm olacak bir ilaç vermedi sadece cildimden arındıracak bir ilaç verdi kullanınca işe yaradı ama bırakınca tekrar başladı kaç yıl bunlarla uğraştım
allahtan çıkınca en fazla 1 hafta içinde geçiyordu sonra tekrar çıkıyordu
sonra farkettimki kakao lu tatlılar çikolata bunnlara alerjim var yiyeyim sabah kaltığımda yüzümü mutlaka öyle bulurum
o yüzden senin de birşeye alerjin olabilir çok bnzerlik var sadece lekerin rengi farklı
bir şeye alerjin olup olmadığını araştır derim

kusura bakamyin ya konuya cevab geldigini görmemisim bakinirken gördüm.hic karsimada cikmasi cevab var diye nese.bu yaz özel hastanede tüm sorunlardan ciktim bu sorun icinde.yazin heleki daha kötü olmusum foltrda cok belli .kadin bakti bide havada sikcak dudaklarim kuruyo suda yok yanimda dudaklarimi dilimle islatiyorum habire doktor soruyo iste elin hep orda ondandir yoo dedim hic yapmiyorum sonra dilimi islatirken :KK70: kadin dedi bak yapiyosun ya dedim cenemi degil dudagimi yapiyorum ve sadece simdi olsun dedi odur sebebi kuzenime sordu yapiyomu diye oda hayir dedi.sonra dedi elinle ceneni hep elledigin icindir dedi.ordayken kabul etmedim ama :KK1: eve gelince valla dedim dogru benim elim cenemden hic inmezki olabilir dedim.nese kadin bana bir günes kremi vermesinmi sadece .ne alaka ya günesten olabilrimis de de de allahim nasil sinir oldum nasill. ya ben zaten almanyada oturuyorum günes yüzü mü görüyorum günesten olsun.gerci bu sorun buraya gelmednede vardi ama ozamanda cenemi hic tutmazdim bukadar sik degil iste günes kremi verdi sürmedim onuda sadece ameliyat oldugum icin burnuma sürdüm halada gecmedi bence doktorun dedigi gibi elim cenemde olunca elimdeki bakterilerden felan oluyodur.ama cenemi tutmadanada olmuyoki okulda erkekler bakarkene kapatiyorum cenemle :p

X