yüzüm asimetrik ölmek istiyorum

fotografım belli bile degildi ki orda her neyse bir daha konu açmam ama kafamdan çıkmıyo gercekten birine de anlatamıyorum pek fazla bisey yok takma diyolar sadece

fotografım belli bile degildi ki orda her neyse bir daha konu açmam ama kafamdan çıkmıyo gercekten birine de anlatamıyorum pek fazla bisey yok takma diyolar sadece

Takma o zaman. Takılacak bir şey değil çünkü. Çevrendekiler de bıkmıştır bu halinden. Sen böyle oram yamuk buram eğri diye şükürsüz şükürsüz ortalıkta gezersen bir dert gelir yapışır yakana ne yüzün ne dudağın kalır umursayacağın.

Herkesin yüzü asimetrik ama çok rahatsız olduğun için yüz yogasını araştırıp aklına yatarsa uygulayabilirsin.

6 yaşındaki mertcan babası tarafından süpürgenin demir sopasıyla vurularak öldürüldü,
3 yaşındaki hamza annesi tarafından avm’ nin oyun alanına terk edildi, ceren hoca kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafın darp edildi, bıçaklandı ve öldürüldü bir de palu ailesi var tabi.
biraz dünyaya ülkeye odaklanırsan böyle saçma sapan dertlerin olmaz.

17 yaşındasın ve böyle düşünmen normal. Tabi sen bunu şuan idrak edemediğin için ne desek boş.
Sana verebileceğim en güzel teselli şu olur.
Boşver şu çocuğu. Zaten uzaktan fotodan vs sevmek çok mantıklı iş değil. Seni direkt yakından görüp aşık olacak birini bekle. :)
Senin yaşındayken; benim kara kara bıyıklarım vardı, yüksek miyobum şişe dibi gözlüklerim vardı, cildim sivilce tarlası gibiydi, çenem bozuk duruyordu.
Sevgilim olmasını bırak yüzüme bakan yoktu. :)
Anaaammm sonra kabak çiçeği gibi açıldım, gözlüğü atıp lens aldım, saçımı boyattım, sivilce için hap krem kullandım, epilasyona gittim, tarzımı değiştirdim vs derken. :) Özgüvenim geldi. ÇÇıkma teklifleri peşpeşe sıralandı.
Bildiğin evrim geçirdim yani. :)
Kimse öyle mükemmel değil ki; kiminin burnu büyük kiminin çenesi eğri kiminin gözü pörtlek.
Eğer böyle ölecek kadar çok taktıysan kafaya; bir psikoloğa gitmelisin.

Benzer içerikli konunuz var lütfen aynı ya da benzer içerikli konular açmayınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dudagim-yamuk-ozguvensizlestim.1102210/

ergenlikle ne alaka yüzdeki asimetri cidden psikoloji bozabiliyor buraya istedigim konuyu acabilirim yönetici degilsiniz sonucta bir sıkıntı varsa yönetici söylerdi her neyse iyi geceler size

Önceki konularınızdan birine uyarı yapılmış zaten.

Bu arada ergenlik döneminin de sonlarındasın aslında, önceki konularına da göz gezdirdim çok abartılı buldum. ya çok büyük bir derdin var bu şekilde başka önemsiz birşeye kafa takarak o sorunundan kaçıyorsun ya da tek sorunun gerçekten bu. Her iki durumda da psikolojik destek almalısın bence biz ne desek boş.

Siz 17 yaşında ülkedeki dertleri mi düşünüyordunuz?
Neden bu kadar ön yargılısınız? Hiç küçük olmadınız mı? Karşınızdaki daha reşit bile olmayan bir ergen. Elbette duyarlı bir genç kızdır,elbette üzülüyordur. Ama gelip buraya sorununu yazamaz mı? Siz 7/24 ülke dertlerini düşünüp ağlıyorsunuz,günlük dertlerle ilgilenmiyorsunuz sanırım.
Burada 2 duyar kasıp kendinizden yaşça küçüğü azarladıktan sonra keyifle telefon başında oturduğunuza eminim.

(Gereksiz duyar kasıldı: Mission Completed.)

Son düzenleme:
Yüzün asimetrik diye oturup ölmek isterken Allah korusun daha büyük sıkıntılar yaşayınca ne yapacaksın ??

Ergenlik değil bunun adı, boşluk.

Bende 18 yaşında oldum. Ne yüzümü inceledim saatlerce , ne de yüzümdeki bir nokta için saatlerce ağlayıp ölmek istedim.

Kafamı kaşıyacak vaktim yoktu o zamanlar. Hem okuyor sınava hazirlaniyordum hem kendimi geliştirmek için ekstra dil öğrenmeye çalışıyordum.

Aynaya bu denli inceleyecek kadar bakacak vaktiniz olmasın.

Üniversite de bende bunu kafaya çok takardım asimetrik asimetrik diye ama mesele kafada psikolojim asimetrikmiş benim biraz zaman geçsin kafaya takma hiç bir sorun olmadığını görürsün ben ne kadar arkadaşım varsa fotoğraflarının ayna görüntülerine bakıyordum terse çevirip acaba herkes te mi var diye: D ön kamera arka kamera arkadaşlarıma gösterirdım hangisi bana benziyor ön mü arka mı diye geçer psikolojik bi durum tamamen

Oh rahatladım cidden çünkü ben de tam olarak aynılarını yapıyorum

Aynı konuyu açtığın sürece aynı cevapları yazıcaz haberin olsun. Değişmiyor yani fikrimiz. Seninki de değişmiyor. Girdik mi kısır döngüye

Arka kameradan doğru pozu yakalamadıkça çoğu kişi asimetrik çıkar zaten kaldı ki yüzde yüz simetrik yüz diye bi şey yok bi de karanlık ortamda yüzüne yakın şekilde arka kameradan flaşı açıp kendini çeksen hayata küsersin sanırım insan gözü ile kameranın kalitesi kıyaslanamaz zaten arada bir sürü fark var merak etme

Keşke ben de yüzümü kafaya taktiğim ergen günlerime geri dönsem. Şu saat oldu uyuyamadım ve maalesef derdim yakışıklı biriyle konuşuyorum ya beni beğenmezse gibi tatlış bir dert degil.

Benim gibi bi göz kapağın diğerinden düşük olsa napıcaktın herhalde şimdiye ölmüştün....

Ben de guzel degilim, ben de kendimi sevmiyorum, ben de sizin gibi resimde ve ya videoda kendime baktigimda kendime nefret ediyordum. Ben kendimi beyenmediyim halde bana asik o kadar cok erkek oldu ki. Hepsi de yakisikli.
Suan evliyim, esim cok yakisikli. Demek ki, neymis, onemli olan guzellik degilmis.
Uzulmemeye calisin, sizi oldugu gibi sevenler cok olacak.

Hanımlar boşuna cevap yazmayın. Bu kızımız sürekli aynı soruları yazıp duruyo. Yüzün yamuksa git ameliyat ol biz napalım. Ayrıca ergen değilsin sorunlusun. Psikoloğa git. Engelli bi kardeşim bu konuyu okumasın ya nolur Allahım.
Seni gözardıladım artık yeter.

Hoslandıgınız cocuk eline metre alıp ne tarafı simetrik diye ölçmicek..
17 yaş cok küçük bir yaşta değil biraz daha olgun düşünemezmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…