- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
-
- Konu Sahibi mellifluous
Frakında değildir yönetici muhtemelen. Ben şikayet ettim gerisi onların bileceği şey.
Burda insanlar sana milyon tane cevap yazdı, fotoğraflarını koydun sorun yok dendi hala aynı yerdesin. Ergenlik hezeyanı bunlar, bir iki seneye geçecek. Dönem dönem hepimiz yaşadık.
fotografım belli bile degildi ki orda her neyse bir daha konu açmam ama kafamdan çıkmıyo gercekten birine de anlatamıyorum pek fazla bisey yok takma diyolar sadece
Benzer içerikli konunuz var lütfen aynı ya da benzer içerikli konular açmayınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dudagim-yamuk-ozguvensizlestim.1102210/
ergenlikle ne alaka yüzdeki asimetri cidden psikoloji bozabiliyor buraya istedigim konuyu acabilirim yönetici degilsiniz sonucta bir sıkıntı varsa yönetici söylerdi her neyse iyi geceler size
Siz 17 yaşında ülkedeki dertleri mi düşünüyordunuz?6 yaşındaki mertcan babası tarafından süpürgenin demir sopasıyla vurularak öldürüldü,
3 yaşındaki hamza annesi tarafından avm’ nin oyun alanına terk edildi, ceren hoca kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafın darp edildi, bıçaklandı ve öldürüldü bir de palu ailesi var tabi.
biraz dünyaya ülkeye odaklanırsan böyle saçma sapan dertlerin olmaz.
Üniversite de bende bunu kafaya çok takardım asimetrik asimetrik diye ama mesele kafada psikolojim asimetrikmiş benimbiraz zaman geçsin kafaya takma hiç bir sorun olmadığını görürsün ben ne kadar arkadaşım varsa fotoğraflarının ayna görüntülerine bakıyordum terse çevirip acaba herkes te mi var diye: D ön kamera arka kamera arkadaşlarıma gösterirdım hangisi bana benziyor ön mü arka mı diye geçer psikolojik bi durum tamamen
Hoslandıgınız cocuk eline metre alıp ne tarafı simetrik diye ölçmicek..yüzüm çok asimetrik. arka kamerada belli oluyo bu. önce ağzımı fark ettim gülüşümü yanaklarımı derken fark ettim ki her yerim yamuk. çok çirkinim. benle konuşan çok yakışıklı bir çocuk var ve onla konuşmak dahi istemiyorum çünkü beni sevmesin ben güzel değilim yamuk suratlıyım işte. o çocuk da dış görünüşe önem veren biri bunu lafın arasında resmen belli etti. beni hep uzaktan ve fotolardan gördü yakından görürse beni sevmeyecek çok çirkin diyecek kesin hakkımda. cidden ağlıyorum psikolojim bozuldu