- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
-
- Konu Sahibi mellifluous
Aynı sorun sanırım. Aynı gece ikimiz de dertlenmişiz. Geçmiş olsun. Ölmeyelim tabi de inşallah çözeriz.
neden bir erkek seni sevsin diye bu kadar uzuluyorsun daha cok gencsin seni görüntünden dolayı terk edecekse etsin o yaşlarda oluyor boyle ama ilerde cidden çok bos gelecek bu düşüncelerin ayrıca o yaslarda herkes kendinde bir kusur görür
Asimetrik yüz daha tatlı.
Simetrik yüzleri hiç beğenmiyorum.
Not: sol gözüm dışında hemen hemen simetrik bir yüzüm var.
Herkesin yüzü asimetriktir.
Simetrik bir yüz bulamazsınız.
Ayrıca ayna ve kamera akslar sebebi ile zaten olandan farklı gösterir.
Hiçbir kamera çıplak göz gibi göstermez.herkesinki asimetrik ama bir denge var sonucta benimki cok yamuk ve arka kamera gercek görüntümüzü gösteriyor diye biliyorum
yüzüm çok asimetrik. arka kamerada belli oluyo bu. önce ağzımı fark ettim gülüşümü yanaklarımı derken fark ettim ki her yerim yamuk. çok çirkinim. benle konuşan çok yakışıklı bir çocuk var ve onla konuşmak dahi istemiyorum çünkü beni sevmesin ben güzel değilim yamuk suratlıyım işte. o çocuk da dış görünüşe önem veren biri bunu lafın arasında resmen belli etti. beni hep uzaktan ve fotolardan gördü yakından görürse beni sevmeyecek çok çirkin diyecek kesin hakkımda. cidden ağlıyorum psikolojim bozuldu
Yüzün asimetrikse evde kaldın demektir, kimse almaz, kimse beğenmez seni. 17 yaşına kadra bunu anlamış olman gerekiyordu. Hele arka kamerada bile belli oluyorsa halin harap. Gören çocuklar bile senden korkup ağlamaya başlar.
3 günde bir aynı konuyu açmaya devam edecek misin? Burası senin ergenlik hezeyanlarınla meşgul edebileceğin bir platform değil.
Arka kamera çoğu zaman gerçek görüntüyü yansıtmıyor.yüzümün bana göre olan sol tarafını begeniyorum sag tarafı tövbest.lık birsey cidden sinirlerim bozuldu
ergenlikle ne alaka yüzdeki asimetri cidden psikoloji bozabiliyor buraya istedigim konuyu acabilirim yönetici degilsiniz sonucta bir sıkıntı varsa yönetici söylerdi her neyse iyi geceler size