yüzüm asimetrik ölmek istiyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
yüzüm çok asimetrik. arka kamerada belli oluyo bu. önce ağzımı fark ettim gülüşümü yanaklarımı derken fark ettim ki her yerim yamuk. çok çirkinim. benle konuşan çok yakışıklı bir çocuk var ve onla konuşmak dahi istemiyorum çünkü beni sevmesin ben güzel değilim yamuk suratlıyım işte. o çocuk da dış görünüşe önem veren biri bunu lafın arasında resmen belli etti. beni hep uzaktan ve fotolardan gördü yakından görürse beni sevmeyecek çok çirkin diyecek kesin hakkımda. cidden ağlıyorum psikolojim bozuldu

neden bir erkek seni sevsin diye bu kadar uzuluyorsun daha cok gencsin seni görüntünden dolayı terk edecekse etsin o yaşlarda oluyor boyle ama ilerde cidden çok bos gelecek bu düşüncelerin ayrıca o yaslarda herkes kendinde bir kusur görür

üzülmüyorum ki ona. kendim güzel degilim buna üzülüyorum yamuk gibi suratım ya

Asimetrik yüz daha tatlı.
Simetrik yüzleri hiç beğenmiyorum.
Not: sol gözüm dışında hemen hemen simetrik bir yüzüm var.

Asimetrik yüz daha tatlı.
Simetrik yüzleri hiç beğenmiyorum.
Not: sol gözüm dışında hemen hemen simetrik bir yüzüm var.

yüzümün bana göre olan sol tarafını begeniyorum sag tarafı tövbest.lık birsey cidden sinirlerim bozuldu

Herkesin yüzü asimetriktir.
Simetrik bir yüz bulamazsınız.
Ayrıca ayna ve kamera akslar sebebi ile zaten olandan farklı gösterir.

herkesinki asimetrik ama bir denge var sonucta benimki cok yamuk ve arka kamera gercek görüntümüzü gösteriyor diye biliyorum

Sinan akçıl ve bi oyuncu vardı .onlarında yüzünde yamukluk var ne olmuş ekran önündeler düşün yani.
Kimse bunun için ölmüyor.
Kendini böyle sev saygı duy.

herkesinki asimetrik ama bir denge var sonucta benimki cok yamuk ve arka kamera gercek görüntümüzü gösteriyor diye biliyorum
Hiçbir kamera çıplak göz gibi göstermez.
Sonuçta ışık, perspektif falan filan devreye giriyor.
İnsan gözüne yakın bir kamera icat edilmesine daha yüzyıllar vardır.
Ayrıca bu kadar simetrik olmasını istiyorsanız makyaj ve saç hileleri ile dengeleyebilirsiniz.
Bunda uyku tutmayacak ya da ölmeyi isteyecek bir şey yok.

Yüzün asimetrikse evde kaldın demektir, kimse almaz, kimse beğenmez seni. 17 yaşına kadra bunu anlamış olman gerekiyordu. Hele arka kamerada bile belli oluyorsa halin harap. Gören çocuklar bile senden korkup ağlamaya başlar.

3 günde bir aynı konuyu açmaya devam edecek misin? Burası senin ergenlik hezeyanlarınla meşgul edebileceğin bir platform değil.

sanırım çiğnemeden kaynaklı hep sağ tarafımla çiğnediğim için sap yanağım bariz şiş ve önde duruyor artık solla çiğniyorum acaba eşitlenir mi ya

ergenlikle ne alaka yüzdeki asimetri cidden psikoloji bozabiliyor buraya istedigim konuyu acabilirim yönetici degilsiniz sonucta bir sıkıntı varsa yönetici söylerdi her neyse iyi geceler size

Yamuk gülüşlüyüm burnum kemerli gözümün biri diğerinden büyük ama eşim beni bu halimle seviyor bende umursamıyorum .Konuştuğun gence şans ver ve kendini önemse senden bi kişi daha yok :)

yüzümün bana göre olan sol tarafını begeniyorum sag tarafı tövbest.lık birsey cidden sinirlerim bozuldu
Arka kamera çoğu zaman gerçek görüntüyü yansıtmıyor.
Bu fotojenik olmakla alakalı birşey. İnsanlar seni arka kameradaki gibi görüyor fakat daha farklı ve güzel şekilde. Senin kamerada gördüğün gibi ağzın yüzün yamuk görmüyorlar yani.

Herkesin yüzü asimetrik. Mesela ben sol kulağımı ve gözümü daha çok beğeniyorum. Sağ gözüme gereken özen gösterilmemiş bence

Asimetri ilk fark edildiğinde biraz üzülüyor insan. Aa bunca sene yamuk gezmişim diyorsun. Ama sonra geçiyor yani abartılacak bir şey değil aslında.

ergenlikle ne alaka yüzdeki asimetri cidden psikoloji bozabiliyor buraya istedigim konuyu acabilirim yönetici degilsiniz sonucta bir sıkıntı varsa yönetici söylerdi her neyse iyi geceler size

Frakında değildir yönetici muhtemelen. Ben şikayet ettim gerisi onların bileceği şey.

Burda insanlar sana milyon tane cevap yazdı, fotoğraflarını koydun sorun yok dendi hala aynı yerdesin. Ergenlik hezeyanı bunlar, bir iki seneye geçecek. Dönem dönem hepimiz yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…