yüzükleriniz için bir önerim var......

ben büyük çikolata kutusunun içine koyuyorum kare kare zaten bölümleri var hiiç uğraşmama bölmelere ayırmama bile gerek kalmıyoor :)

bir de yüzükleri bir araya toplamak adına ahşap uzun kuyruklu kedime takıyorum

resimi yine eklyemedim ama netten ararsanız ahşap uzun kuyruklu kedi diye bulabilirsiniz resmini

illaki kedi figürlü olmak zorunda değil sizinki tercihler değişebilir aklınızda bulunsun

sünger olmasa bile bi kumaş parçasıda işinizi görür arkadaşlar ben bilezikler künyeler saatler içinde süngerlerden yararlanıyorum ...

valla ben oldugu gibi atiyorum ne var ne yoksa kutunun icine
sonra bul bulabilirsen aradigini
kupeler yuzuklere kolyeler bilekliklere karismis
bu fikir guzelmis tesekkurlel

zeki kadin bi ayri oluyo iste

hehehe :) katılıyorum benimde öyle,ara ki bulasın :)

tşkler paylasim ıcın

evet güzel bir yüzüklük zaten standlarda da bu şekilde satışa sunuluyor ne güzel :)

Guzel fikir canim bende BUZ KALIPLARI varya onlari yuzuklerim ve kupelerim icin kulaniyorum.

güzel fikir teşekkürler canım bende şunu duymuştum yüzük satan yerlerde kutuları oluyor ya yine senin dediğin mantıkta tabi onlardan isteyip birazda süslenip kullanıyorlarmış bende deniycem bakalım

bende hastanede çalışan bi arkadaşımdan plastik ilaç kutusu rica ettim 6 tane gözü var kolye ucu, zincir, bileklik , küpe hepsini ayrı ayrı koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…