Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya aslında aklıma şöyle bişey geliyo ama biz sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz ve patronlardan birisi onun uzak akrabası bizim yüzükleri patron taksa hem onlardan hem benden biri takmış olur mu millet yine de tavır yapar mı? ay ne zor işler bunlar yaa
Canım evet zor ama zevkli işler.Benim söz yüzüğümü kaynım takmıştı kayınpederim olmadıgı için büyüğümüz olaraktan.Nişan yüzüklerimizi bir birbirimize taktık dedecimde kurdelayı kesti.Genelde nişan kurdelasını kız tarafından birisi keser.En azından Trabzonda böyle canım..Şimdiden tebrik ederim..Hayırlı olsun...
kızlar bizde erkek tarafı takar nişanda kaynım taktı. sözde ben tek çocuk olduğum için kayınvalidemler siz takın başka çocuğunuz yok dediler gayet ince bi düşünceydi. babam da yok sağolun erkek tarafı takar dedi. ve nişanlım taktı baya komik olmuştu
evde en yaşlı kim varsa o takar bizim nişanımızı benim dedem (annemin babası) takmıştı en yaşlı o vardı, sözde ise zaten tek taş takıldı onuda eşim taktı :) ayy çok utanmıştım :kedi:
ben erkek tarafından bırı takar dıe bılıoorum..ablamınkını enıstemın amcası takmıstı..bende kayınpederıme taktırmayı dusunuoodum buyuk we erkek tarafı oldugu için.. tekstilci arkadasım demıs anne babası sag olan kişi takar dıee..bizim ailedede onlardada ikiside sag olan yok..ne farkeder ya hayırlısıyla olsun da kim takarsa taksın eccem..küçük ayrıntılara takılma canım..desemde ben de stres olmaya basladım 2 gundur ruh gibiyim..1 hafta nasıl gecıcekk bakalım...bı an once gecsın yaa ben ayılıp bayılmadan...
biz en son patronuma demiştik takar mısın diye o da kabul etti. o akşam geldiler yüzük takılacağı sırada eniştemi gösterip en büyük o o yaksın dedi yani bizim taraftan biri takmış oldu ama olay o anda gerçekleştiği için kimse alınmadı kırılmadı. tabi stres oluyo insan ister istemez