• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi yüzükleri kim takar?

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
kızlar ya sözde ve nişanda yüzükleri kim takmalı? annem kız tarafı takar diyo sevgilimde erkek tarafı takar diyo inanın arada kaldım.

yani iki tarafta olaya katılmış oldu iyi fikir sağol:)

bizde erkek tarafından biri taktı ama kimdi bilmiyorum vallakaydirigubbakcemile3

o da güzel

ya aslında aklıma şöyle bişey geliyo ama biz sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz ve patronlardan birisi onun uzak akrabası bizim yüzükleri patron taksa hem onlardan hem benden biri takmış olur mu millet yine de tavır yapar mı? ay ne zor işler bunlar yaa

kız tarafından aile büyüğü bir erkek takar. bizde dede falan olmadığı için en büyük amcam takmıştı yüzükleri, kurdeleyi de o kesti.

Son düzenleme:
kız tarafından aile büyüğü bir erkek takar. bizde dede falan olmadığı için en büyük amcam takmıştı yüzükleri, kurdeleyi de o kesti.

Belki batıl inanç diyebilirsiniz ama tavsiyem evlilik hayatını beğendiğiniz evliliği iyi sürdürebilen birine kestirin.

ay evet buda bi fikir çıkamayacağım ben galiba bu işten ya da hiç karışmam ben o anda kim çıkarsa ortaya uffff uffffff

Canım evet zor ama zevkli işler.Benim söz yüzüğümü kaynım takmıştı kayınpederim olmadıgı için büyüğümüz olaraktan.Nişan yüzüklerimizi bir birbirimize taktık dedecimde kurdelayı kesti.Genelde nişan kurdelasını kız tarafından birisi keser.En azından Trabzonda böyle canım..Şimdiden tebrik ederim..Hayırlı olsun...

Sözü annesi ve babası sağ olan kişi takar.
Kuzeniminkini ben taktım mesela (kız tarafından olarak ben taktım ama erkek tarafı da olabilir.)
:teselli:

Sözü annesi ve babası sağ olan kişi takar.
Kuzeniminkini ben taktım mesela (kız tarafından olarak ben taktım ama erkek tarafı da olabilir.)
:teselli:

sağol canım iyi dileklerin için hepimiz inş mutlu oluruz

kızlar bizde erkek tarafı takar nişanda kaynım taktı. sözde ben tek çocuk olduğum için kayınvalidemler siz takın başka çocuğunuz yok dediler gayet ince bi düşünceydi. babam da yok sağolun erkek tarafı takar dedi. ve nişanlım taktı baya komik olmuştu

evde en yaşlı kim varsa o takar bizim nişanımızı benim dedem (annemin babası) takmıştı en yaşlı o vardı, sözde ise zaten tek taş takıldı onuda eşim taktı :) ayy çok utanmıştım :kedi:

ben erkek tarafından bırı takar dıe bılıoorum..ablamınkını enıstemın amcası takmıstı..bende kayınpederıme taktırmayı dusunuoodum buyuk we erkek tarafı oldugu için..
tekstilci arkadasım demıs anne babası sag olan kişi takar dıee..bizim ailedede onlardada ikiside sag olan yok..ne farkeder ya hayırlısıyla olsun da kim takarsa taksın eccem..küçük ayrıntılara takılma canım..desemde ben de stres olmaya basladım 2 gundur ruh gibiyim..1 hafta nasıl gecıcekk bakalım...bı an once gecsın yaa ben ayılıp bayılmadan...

bizde kız tarafı takar yüzükleri
bizimde yüzüklerimizi amcam takmıştı
çok güzel bir andı bir daha asla yaşanmıcak güzel bir hatıra :kedi:

biz en son patronuma demiştik takar mısın diye o da kabul etti. o akşam geldiler yüzük takılacağı sırada eniştemi gösterip en büyük o o yaksın dedi yani bizim taraftan biri takmış oldu ama olay o anda gerçekleştiği için kimse alınmadı kırılmadı. tabi stres oluyo insan ister istemez

erkek tarafı takmaz kız tarafından en büyük olan amca dede fln takar benimkini dedem taktı

Back