Yüzüklerde taşın garantisi yok anladık ama bu kadarı fazla değilmi?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Ya kızlar biz bursada çarşıdaki bir kuyumcudan ilk önce tek taş modeli bir alyans aldık 3-4 kere büyük taşı düştü.. yaptırdık yine düştü.. artık bıktım yaptırmaktan verdim nişanlıma kırık bir şekilde onda duruyor..
:sinifsinif:
Nişan alyanslarımızı da şu modelden aldık ;
http://www.moderndugun.com/wp-content/uploads/2009/02/yz3xg51.png

Kızlar yine taşı düştü hemde o kadar dikkat ettiğim halde
mafoldumben

Kuyumcuya göre taşın garantisi olmazmış düşerse takılırmış... Ama bu kadarda olmaz yaa yani söz yüzüğümü sadece3 ay kullanabildim 4 kere düştü.. Nişan alyansımı 1 ay olmadı düştü... Bu normalmi kızlar?? :umursamaz:

Canım benimde bütün altın takılarım taşlı hemen hemen hepsinin taşı bir kere düşmüştür.
Ama seninki biraz anormal olmuş.Hele ki tek taşının büyük taşının düşmesi cidden anormal..
benimde alyansım iki sıra tamtur taşlı gece gündüz sürekli takıyorum ki çokta dikkat ettiğim söylenemez daha hiç düşmedi.

Kuyumcunun bana söylediği birşey vardı taşlı birşey alıyorsan taşı gömme olacakmış yani senin alyansında alttan bakınca taşlar gözüküyor bu düşme riskini arttırıyormuş ama benim alyansımın içinden taşlar gözükmüyor yani düşme olasılığı yok gibi birşey..

Çok sinirliyim canım ya anlatamam sana Gömme taşlı bir alyans aricam artık napiyim çok sağol yorumun için.. Gerçekten gömme taş aklıma gelmemişti..

cnm alyanslarnıız çok güzelmiş, benimkiyle çok benziyomuş canımalyanslarımız, biraz aksilik yaşamışsın inşallah düzelir cnm benim ya,ama bu kadar sık düşmesi tabi şaşırtıcı.

birde taşın garantisi olmaz ne demek cnm, olmaz öyle şey yani garantili olmalı, ayrıca düşmemesi lazım söylediğin zaman çok kısa bi zaman çünkü, hele tek taşın düşmesine çok şaşırdım, düşme ihtimali çok düşük olmalı, işçilikle ilgili bir problem olabilir cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide bu modelin dalgalısıydı
taşlı almamak gerekiyor

benimkininde 4 kere taşı düştü
hemde yüzük çizik içinde kaldı..

sonra yüzük kırıldı yapılırken
takamıyorum bile şimdi
klasik alyans almak lazım

off kızlar ben bu alyansı 500 tl ye aldım akşam iş çıkışı kuyumcuya sordum 160 tl veririm dedi yaaa :bbo: aldığımız yere sorucam bakiyim zararsız alırsa gömmeli taşı olanlardan alıcam yada taşsız alyans alıcam

canım ya ablam kullanıyo tam tur pırlanta taşlı 5 yıldır bi kere dahi düşmedi bende onun kuyumcusundan aldım bu yuzüden, kesinlikle işçilikle alakalı bi durum. taşlı alyans illa düşer die bi durum, kural yok cnm. düşebilir de tabi düşmez demiyorumama ayda 4 kez, hemde aldıgın diğer yüzüğünde aynı şekilde düşmesi o kuyumcuda işçilik olmadıgını gösteriyor.

valla inanmayın derim ben taşına bile garanti veren yerler gördüm hemde kaç kez
Benim saatim mesela 5 yıl garantili sadece taşları 5 yıl
İyice araştırıp sorun
Markası belli bir yerden alın
Artık altında bile pazarlık yapılabiliniyor

kesinlikle normal değil
işçilik hatası canım
ben bir senedir kullanıyorum yüzüğümü hiç bir sorunu yok
ve gösterdiğin gibi taşların yüzüğün etrafını saran bir model

kesinlikle katılıyorum. hatta biliyorum ki bir firmanın ömür boyu garantisi bile var taş konusunda. size sattığı malın garantisini vermek zorunda.aldığınız yerin işçiliği kötü demekki. siz onu geri verin paranızı da alın. gerekirse şikayet edin. ayıplı mal için neden siz mağdur olasınız?

evet cnm, benim aldıgım taşlı yüzüğümünde garantisi ömür boyu, özellikle konuştum bu konuyu, ömür boyu, taşlı ne alırsan al mesela kelepçe bileziğimde taşlı onu da aynı kuyumcumdan aldım oda aynı şekilde bir ömür boyu garantili. taşın garantisi yok demesine şaşırdım açıkcası Neyse problemi kısa zamanda halledersin umarım, canını sıkma cnm benim.

Bencede yüzükten memnun kalmadıgınızı belirtip kuyumcunun gereğini yapmasını isteyin, kullanamamışsın ki zaten çok sinir bozucu bir durum, en az 2 yıl garantisi olmalı ayrıca zaten, ne olursa olsun bi çözüm getirilmeli. Kendi hataları çünkü.

evet bizdede taşı düzşerse getirin yaparız demişlerdi
garantisi yok nedemek tüketici haklarına bile gidersiniz
yüzük dediğiniz ucuz bişey değil ki garantisiz alasınız
mıhlama yöntemiyle takılması gerekio taşların

bence de taşın garantisi olmaz demek ne demek yani o kadar para sayıyosun.
benimde tektaşım var taşı düşmedi allahım korusun ama kuyumcu alırken bile sözlüme demiş herhangi bi problem oldu mu taşı düştü mü buyrun getrin demiş :/

bir kuyumcu tanıdığımız var normal taşlar düşüyor sadece pırlantalar düşmüyor özel olarak yapılıyor onların tınakları .

Benim tek taşım garantili valla sertifikası da var, bi arkadaşın da dediği gibi adam uzun uzun açıklama yapıp göstrdi, tırnaklar taşın içine yerleştiği için düşme yeşenmıyor ama düşerse de garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…