• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yüzük tepsisi yaptım ama acemice olduu :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
teşekkür ederim kızlar. internette bakındım 35 40 liraydı ve bizimde onlara o kdr bütçe ayırmamız imkansızdı bende yapmaya karar verdim. 2 saatte de yaptım. biraz acemilikti ama güzel oldu. . nişana da sandık şeklinde yapmayı düşünüyorum. ama ablamlar da yastık yap diyorlar sizce ne yapayım ?

teşekkür ederim kızlar. internette bakındım 35 40 liraydı ve bizimde onlara o kdr bütçe ayırmamız imkansızdı bende yapmaya karar verdim. 2 saatte de yaptım. biraz acemilikti ama güzel oldu. . nişana da sandık şeklinde yapmayı düşünüyorum. ama ablamlar da yastık yap diyorlar sizce ne yapayım ?

yastık yap bence degısıklık olsun

fena değil bence. emeğin var tebrik ederim canım.:46:

Acemice mi ? Bence gayette özenli, şık, gösterişli olmuş canım :31: Ellerine sağlıık :)

yoo gayette güzeL bence..
ilk bakışta hazır sandım hatta..
maşallah:nazar:
tatLıLıkLa kullanın inşaLLah canım :)

güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sevndim beğenmenize. nişan için de yastık yapcam paylaşırım inş.

ben de kendim yapmıştım :) makaslarımız o yüzden aynı olmuş :D gerçi benim tepsi eskitme gümüş kendinden cicek kabartmalı olduğu için çok süslememe gerek kalmamıştı. hazır dantel geçmiştim etrafına. nazar boncukları, kurdeleler falan :P
insan kendi yapınca daha bi özel oluyor. bence iyi yapmışsın :)

Back