Söz yüzüğünü bir süre taktı diyorsunuz, acaba nişanda şu adettir, bizde bu gelenektir falan gibi konularla (ona göre) onu fazla bunalttığınız için bilinçli ya da bilinçsiz bir tepki mi bundan sonra yüzük takmak istememesi?
Kendimden örnek vereyim.Biz üç kızkardeşiz, hiç birimiz evlenirken de, ilk defa burada duyduğum bir takım adetler uygulanmadı. Kına gecesi, sözlenmek gibi şeyleri duymuştum ama bu iş için bile salon tutmalar, kıyafetleri kimin alacağı gibi konuları ilk defa kk de okudum. Uzatmayayım, size çok doğal, olmazsa olmaz gelen şeyler damadın ailesinde hiç olmayabilir. Öyle olunca da sözlünüzün zaman içinde bu adetlere karşı bir tepkisi oluşmuştur. Bir de zaten genelde erkekler öyle fazla tantanalı şeylere gelemezler.
Ona bazı şeyleri kabul ettirmek için bunlar gerekli, önemli demek veya hissettirmek yerine, sen bunlardan sıkılıyorsun biliyorum ama ben hep böyle hayal etmiştim, böyle olsa çok memnun olurum falan gibi yaklaşmanız daha iyi sonuç verebilir gibi düşünüyorum.
gereksiz şeyler. sizin mutluluğunuzdan daha önemli değil ne takı ne elbise ne de gelenekler...
sen elbise,takı ve geleneklerle mi mutlusun ve evli olacaksın sözlünle mi ?
sanki konuyu ben acmısım gibi benımde yasayacagım sorunlar bunlar daha soz nısan yok ama benımde erkek arkadasım herseyı kendı yapıcakkk yanı bırlıkte yapıcaz destek cıkıcak bı aılesı yok anne baba ayrı sahıp cıkmıyolar ona buraya yazılan seyler banada fıkır olucak ben sımdıden dusunuyorum cok zor konular bunlar
Bencede yüzük takılmalı.Yüzük bir başlangıçtır sevmesede takmak zorundalar.Bizim nasılki yüzüksüz gezmememizi istemiyorlarsa onlarda öyle.
ayrıca seven insan için bundan daha güzel ne olabilir ki :))
bende sözlüyüm çok zor kavuştuk brbirimize,yüzüğü takmam diyeceği günü düşünemiyorumbu kadar zor kavuşmadan sonra...
Nişanlanıp yada evlenip yüzük takmayan erkeklerden hep şüphe ediyorum,çünkü karşı cinsine hep açık kapı bırakıyo gibi geliyo bana.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?