Yüzük-parmak sorunu

LimonluCay09

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
35
69
34
Merhabalar arkadaşlar.. Ben size birşey danışacaktım.
9 yıllık birbirlikteliğim var; bişeyler bizim planlarımıza göre 4 yıl geriden geliyor ama şükür ki ailelerle ile ilgili olan, senelerimizi alan sınavımızı atlattık... Erkek arkadaşım bu sınavımız bittikten sonra evlilik teklifi etti bu kez yüzükle... Aldığı tek taş standartmış (13 numara), öyle demiş yani kuyumcu. Ama parmağıma küçük oldu. Yüzük ölçümü öğrendik, bi kuyumcu 14 bi diğeri 15 dedi. Biz de 15 numara yaptırdık yüzüğü. Yüzüğüm geldi, parmağımdaki gibi oldu. Beni sıkmıyor, rahatsızlık vermiyor. 16 numara parmağımın eklem yerine kadar iniyor, düşecek gibi. Ama çalıştığım yerden biri "çok sıkı duruyor, parmağın kangren olcak sanki, yakışmamış" galan dedi.. Yakışmamış diyince bir kaç kişinin yanında hem de bi kaç kere, şimdi parmağıma takmaya utanıyorum gerçekten.. Sizce bi numara daha büyütmeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..

http://i.hizliresim.com/ZYDgE3.jpg

Küçük durmuyor bence, daha bol duranı da dediğiniz gibi ekleme doğru kayıyor, hatta terle beraber falan elinizden çıkıp gitse haberiniz olmaz...

Küçük gibi duruyor dese neyse de, yakışmamış ne demek... Fesat biri sanırım arkadaşınız. Siz takın bence yüzüğünüzü. Tekrar birşey söylerse de ben rahat ediyorum, seni neden bu kadar rahatsız etti? dersiniz... Ya da ben böyle rahatım, sen kendi yüzüğünü öyle tercih edersin deyin.

Biraz sıkmış gibi yüzüğün olduğu yerde hafif boğumlanma var.

Parmaklarin etliyse oturan yuzuk sıkıyormus gibi gorunur, yapacak bisey yok, daha genisini yaptirsan bu kez de parmagindan cikacak.

Tek taş ince olduğundan suyla temas edince kayıp gidiyor. O yüzden normal bence...

Yorumlarınız için çok çook teşekkür ederim, içim ferahladı biraz takıyorum kızlar size güvenip :KK54::KK36: benim parmağım etli biraz, yani bi bolu ekleme inşyordu, eklemden çıkacak gibiydi, et tutuyor düşmesini en azından sanki :KK23:

Böyle durmasi şimdilik iyi ama kilo alinca yüzük olmaz dar gelir. Daha vaktin var. Alyansini aldiginda biraz actirirsin,alyansiniza önüne takarsin:KK66:

X