Yüzük parmağı

nescum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
627
7
96
35
Ankara
Kızlar çok komik olacak belki; ama sormam da lazım
Benim parmaklarım çok ince zaten en küçük yüzük bile bol geliyor,ancak parmaklarımın ortaları tontiş olduğu için yüzükler hiç güzel durmuyor.
Şimdi tektaşım var sağ elimde, ilk aldığımızda boldu, ben de yurtdışına gelecektim vaktimiz olmadı yaptıramadık, bir de herkes evlenince kilo alırsın, sonra olmaz dedi.
Hem ilk yüzüğüm olduğu için, hem de pırlanta değiştirmiyeyi düşünmem zaten.
Bir kere küçültülünce sonra büyütmek zor oluyormuş sanırım diye ben de kalsın dedim, ama yüzük parmağımda değil, orta parmağımda.

Diğer bir yandan herkesin öyledir belki de benim yüzük parmağımla serçe parmağım arası orantılı değil, yüzük resmen çapraz duruyor eyvahedigeldismile

Orta parmağımda şimdilik sonuç olarak ama bir yandan da aklıma takılıyor
Acaba orta parmakta durması garip mi hatta ayıp falan mı?

git daralttır canım..
tamam kilo alırsı da evlenince parmak nekadar kalınlaşacak sanki.
ben 6 kilo aldım ama parmağımda bi değişiklik olmadı .
hem olsa dahi genişltirsin nolcak ki aaaa

öyle yapayım bari
ne bileyim ya hiç haberim yok ki böyle şeylerden
herkes de daralttırma sonra olmaz deyince iyi kalsın dedim ben de

resmen bebek parmağı gibi parmak olunca, yüzük de bulunmuyor

Bencede daralttir canim.. Parmaklarin o kadar kucukse, kac kilo oldugunu merak ediyorum acikcasi. Ama evlendikten sonrada arkadasin dedigi gibi kilo alsanda parmaklarin tombislesmez o kadar.

aslında 56 kiloyum ama ellerim çok küçük
ortası etli parmaklarımın, zaten o yüzden hangi
yüzüğü takarsam takayım tam yüzük yerinde bol duruyor
:gitme:

Son düzenleme:
benim taşlı yüzülerim orta parmağımda bence hiç de tuhaf durmuyor, yüzüklerini daraldğı için takamayan çok arkadaşım var bence dokunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…