- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
-
- Konu Sahibi minikkelebekk
kızlar bu yüzük meselesi nasıl oluyor yani erkeğe altın takması haram diye biliyorum o zaman çift yüzükleri alınmıyor mu kuyumcudan kıza altın erkeğede gümüş yüzük mü alınıyor
teşekkür ederim cnm yani gümüşçüye gitmeye gerek yok kuyumcu hallediyorbegendiğiniz modelin gümüşünü yapıyor kuyumcular.
hiç merak etmeyin
nişanlımda altın takmıyor, ikimizinde modeli aynı bir fark yok desen açısından...
benimki altın, nişanlımınki gümüş..
oluyor yani, özel olarak yapıyorlar.
ayrı ayrı almanıza gerek yok
teşekkür ederim cnm yani gümüşçüye gitmeye gerek yok kuyumcu hallediyor
Canım sözde hem damada hem sana yüzük alacaksınız ve sağ elinize takacaksınız. Nişanda o yüzükleri satıp (yani isteğe göre satmayıp saklayadabilirsiniz bu size kalmış) nişan yüzüğü alacaksınız ve yine sağ elinize takacaksınız. Düğünde de o nişanda taktığınız yüzüğü sol elinize geçireceksiniz. Yani nişanda aldığınız yüzük aynı zamanda evliyken takacağınız alyans oluyor, seçiminizi ona göre yapın. Sadece sağ elden sol ele geçecek. Toplamda 2 kez yüzük almış oluyorsunuz kısacası. Bilmem anlatabildim mi :)kızlar şimdi sözde hem erkeğe hem kıza yüzük takılıyor,
nişanda da takılıyor,
düğünde de alyans takılıyor.
bu ne böyle bin kere mi yüzük takılıyor hepsi ayrı ayrı ?
nasıl yapcaz bu işi ?
aydınlatırsanız sivinirim :)
anladım hayatım teşekkürler :)Canım sözde hem damada hem sana yüzük alacaksınız ve sağ elinize takacaksınız. Nişanda o yüzükleri satıp (yani isteğe göre satmayıp saklayadabilirsiniz bu size kalmış) nişan yüzüğü alacaksınız ve yine sağ elinize takacaksınız. Düğünde de o nişanda taktığınız yüzüğü sol elinize geçireceksiniz. Yani nişanda aldığınız yüzük aynı zamanda evliyken takacağınız alyans oluyor, seçiminizi ona göre yapın. Sadece sağ elden sol ele geçecek. Toplamda 2 kez yüzük almış oluyorsunuz kısacası. Bilmem anlatabildim mi :)