• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük kararsızlığı

simce123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
569
189
73
yüzük hakkında fikirlerinizi alabilir miyim
20160623_185814.jpg

Ben beğenemedim canım. Daha klasik bir model denesen. hemen modası geçiyor bu tarz yüzüklerin.

ben de aynı sizin gibi düşünerek almıştım alyanslarımı 7 yıllık evliyiz 4. alyansım parmağımda. en son klasik kenarları taşlı birşeye karar verdim valla rahat ettim. yoksa her yıl modası geçti diye yeniliyodum.

ben de aynı sizin gibi düşünerek almıştım alyanslarımı 7 yıllık evliyiz 4. alyansım parmağımda. en son klasik kenarları taşlı birşeye karar verdim valla rahat ettim. yoksa her yıl modası geçti diye yeniliyodum.

Ben beyaz altın istiyorum kayinvalidem gümüşe benziyo diye sarı altın istiyor o yüzden de tercih ettim

Hımm. Kayınvalideler biraz eski mantıkla düşünüyor tabii. çevredikiler sahte sanar falan diye düşünüyodur. Bence seni ne mutlu edecekse onu al canım. sonuçta sen kullanacaksın. bizimki naçizane fikir sadece. Karar senindir. verdiğin tüm kararlar hep mutlu etsin.

Hımm. Kayınvalideler biraz eski mantıkla düşünüyor tabii. çevredikiler sahte sanar falan diye düşünüyodur. Bence seni ne mutlu edecekse onu al canım. sonuçta sen kullanacaksın. bizimki naçizane fikir sadece. Karar senindir. verdiğin tüm kararlar hep mutlu etsin.
Amin canım sağol

ben beğendim şahsen.
Güle güle kullanın...

Bende alyanslarımı değiştirmek istiyorum da bakalım... :KK51:

Ohh ne güzel, tatlı telaşlar değil mi. Tadını çıkar herşeyi sindire sindire yaşa. Bunlar hayatta bir kere yaşanıyor. Umarım her şey gönlünce olsun.:KK36:

Back