Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeherkeste olan bişey olsun istemiyorum o yüzden bunu tercih ettim bugün yine gezicez bakalımBen beğenemedim canım. Daha klasik bir model denesen. hemen modası geçiyor bu tarz yüzüklerin.
ben de aynı sizin gibi düşünerek almıştım alyanslarımı 7 yıllık evliyiz 4. alyansım parmağımda. en son klasik kenarları taşlı birşeye karar verdim valla rahat ettim. yoksa her yıl modası geçti diye yeniliyodum.
Amin canım sağolHımm. Kayınvalideler biraz eski mantıkla düşünüyor tabii. çevredikiler sahte sanar falan diye düşünüyodur. Bence seni ne mutlu edecekse onu al canım. sonuçta sen kullanacaksın. bizimki naçizane fikir sadece. Karar senindir. verdiğin tüm kararlar hep mutlu etsin.
Oymalı ağır bir model. .
Oymalı ağır bir model. .
Güle güle kullan. .
SAĞOL CANIM BENİMDE İÇİME SİNDİ EN AZINDAN ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİNben beğendim şahsen.
Güle güle kullanın...
Bende alyanslarımı değiştirmek istiyorum da bakalım...
Süper seçim çok beğendim. Güle güle kullan canım. Allah tamamına erdirsin çok mutlu ol.
Sağol canım Allahım isteyen herkese nasio etsin dün elbisemi söz sandığı tepsisini sohbet balonlarinı hediyelikleride hallettim şükürSüper seçim çok beğendim. Güle güle kullan canım. Allah tamamına erdirsin çok mutlu ol.
tatlı stresli güzel şeyler vallaha sindirmeye zamanım yok bayaramın 3.günü geliyorlarOhh ne güzel, tatlı telaşlar değil mi. Tadını çıkar herşeyi sindire sindire yaşa. Bunlar hayatta bir kere yaşanıyor. Umarım her şey gönlünce olsun.