- Konu Sahibi Cansunisam
Yakın zamanlarda 22 ayar yüzük satrinizmi hiç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 ayar yüzüğün var saticam fiyat bilgisi almak icin
konunun yeri burası değil22 ayar yüzüğün var saticam fiyat bilgisi almak icin
yüzügünüz taşlı vs ise değer kaybı olur işçilik olarak.22 ayar yüzüğün var saticam fiyat bilgisi almak icin
Anladım teşekkür ederimyüzügünüz taşlı vs ise değer kaybı olur işçilik olarak.
birde bozduracaksan tek bir kuyumcuya gitme bir kaç tane gez bütçenize en uygun yer neresi olursa orada bozdur misal kimisi 120 bozar kimisi 115 der arada bazen fiyat farkı olabiliyor o an altının gram fiyatına göre.Anladım teşekkür ederim
Ne kadar çok tepki geldi ya ne sordumda bu kadr tepki verdiniz anlamış değilim. Bir turlu çıkıp bakamadim o yüzden sadece bilgi almak istedim bu kadar
tamam da işte yüzüğün fotosunu atsanız, numarasını, ayarını, taşının karatını, hatta biliyorsanız gramını vs vs yazsanız
"kızlar çıkıp bakamadım, yakınlarda buna benzer özellikte yüzük satan var mı, ne eder yaklaşık? "deseniz alacağınız yorum farklı olurdu değil mi
tamam da işte yüzüğün fotosunu atsanız, numarasını, ayarını, taşının karatını, hatta biliyorsanız gramını vs vs yazsanız
"kızlar çıkıp bakamadım, yakınlarda buna benzer özellikte yüzük satan var mı, ne eder yaklaşık? "deseniz alacağınız yorum farklı olurdu değil mi
500 tl ye alınmıştı bana 22 ayar gramini bilmiyrum amaFotosunu attım yakın zamanda böyle bir yuzuk satanlar varmı acaba
500 tlye alınmıştı bana 22 ayar gramini bilmiyrum amaAldigin fiyattan baya dusuge geri verirsin. Cok tasliymis. Ihtiyacin yoksa satma.
Attim resminitamam da işte yüzüğün fotosunu atsanız, numarasını, ayarını, taşının karatını, hatta biliyorsanız gramını vs vs yazsanız