• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük fiyatları

satmadım

hiç 22 ayar yüzüğüm olmadı

neyini soracaksınız

yani ne kadar fire verir

alış fiyatından mı satış fiyatından mı alırlar vs vs diye

yani belki satmadım ama kuyumcuyum

derdinizi anlatın başkasının satıp satmamasının önemi yok ki sizin sıkıntınızı çözmede

Ne kadar çok tepki geldi ya ne sordumda bu kadr tepki verdiniz anlamış değilim. Bir turlu çıkıp bakamadim o yüzden sadece bilgi almak istedim bu kadar

Anladım teşekkür ederim
birde bozduracaksan tek bir kuyumcuya gitme bir kaç tane gez bütçenize en uygun yer neresi olursa orada bozdur misal kimisi 120 bozar kimisi 115 der arada bazen fiyat farkı olabiliyor o an altının gram fiyatına göre.

Ne kadar çok tepki geldi ya ne sordumda bu kadr tepki verdiniz anlamış değilim. Bir turlu çıkıp bakamadim o yüzden sadece bilgi almak istedim bu kadar

tamam da işte yüzüğün fotosunu atsanız, numarasını, ayarını, taşının karatını, hatta biliyorsanız gramını vs vs yazsanız

"kızlar çıkıp bakamadım, yakınlarda buna benzer özellikte yüzük satan var mı, ne eder yaklaşık? "deseniz alacağınız yorum farklı olurdu değil mi

tamam da işte yüzüğün fotosunu atsanız, numarasını, ayarını, taşının karatını, hatta biliyorsanız gramını vs vs yazsanız

"kızlar çıkıp bakamadım, yakınlarda buna benzer özellikte yüzük satan var mı, ne eder yaklaşık? "deseniz alacağınız yorum farklı olurdu değil mi

Eklentiler

• _20161207_145630.webp
    _20161207_145630.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 42
Konuyla alakasız olacak ama bu tip başlıklara hastayım.

Bayanlar bir bakar mısınız?
Bu konu hakkında bilgisi olan?
Sizce ne yapayım?
Bu normal mi?

Uzaaar gider böyle. Neye bakalım,hangi konu, ne konuda ne yapmalısın, ne normal mi? Başlıklar daha açıklayıcı olursa biz de fikrimizin olmadığı konulara girip okumak zorunda kalmayız.

Bu konu hakkında benim hiç bir fikrim yok mesela.

Attim resmini

Back
X