- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman sende 50 liralik ye olsun bitsin vallakız o yuzuk 50 tl anca eder :)
siyah kurdele takana kadar yüzüğün ucuna bir küçük paket kına tak mesaj gerçek olsunyapıştır diyonn :)
canım yüzük verilmez yahu birine :/ ama benimki can yakmak yani illaki vericem bir şekilde sadece kurdeleyı bağlasammı dyrm işemı evemı yollasam
bence hiçç kalkışma öyle işlere..sen kına diye yorumlarsın onlar matemde diye yorumlar...bence evine gönder eşyalarını..
siyah kurdele takana kadar yüzüğün ucuna bir küçük paket kına tak mesaj gerçek olsun
Hahaha haklısın canım iyi fikirNe uğraşıyosun vermek icin git bozdur guzel bi yemek ye afiyetle
onların neyini önemiyim bu önemsemek değil ki sadece bazı şeylelrin mesajını vermek hani sizin yüzüğe kalmadım çünkü bunlar lafını eder..
Bir insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır.
Kendinizi küçültmekten başka bir işe yaramaz bu intikam planlarınız.
Hep birlikte güler alay ederler sizinle..
sen ne uğraşıcan, yerinde olsam eşyaların hazır çok istiyosan gel al derim. derdi eşyaysa o gelsin senin ayağına, bi ilişki bitmiş insanlar neden eşya derdine düşer anlamam.
ben sizin yazdiklarinizi okuyunca, gayet de umrunda diye dusundum.yahu sallayan yokki umurlarında mı sanki haspalarımın :) adamdan haber beklıyrz hiççç cevap yok korkudan tabi hangi yüzle gelicek ki ama yüzük gidicek adrese
Bence iş yerine kargola
Aman sende 50 liralik ye olsun bitsin valla
Yüzük umrunda olsaydı kac ay geçmiş haber yollardi
Canım senin OKYANUS adli üyeyle uzaktan yakindan bi bağın varmi merak ettim
mundimin kenarları onlar ancak :) canım aileyi tanımıyrsn bunlar laf ederler bilenler biliyor eskı konulardan çingeneler..
tabi aynen böyle gönderin ki karşıdaki "iyi ki kurtulmuşuz bu kızdan" mesajını alsın..
Bence hic ugrasma çöpe at ve mesajinizda da "çöpe attim git Ümraniye coplugunde ara, belki bulursun" deyin.