Yüzüğe SİYAH kurdele ne diyorsunuz?

sen ne uğraşıcan, yerinde olsam eşyaların hazır çok istiyosan gel al derim. derdi eşyaysa o gelsin senin ayağına, bi ilişki bitmiş insanlar neden eşya derdine düşer anlamam.

canım yüzük verilmez yahu birine :/ ama benimki can yakmak yani illaki vericem bir şekilde sadece kurdeleyı bağlasammı dyrm işemı evemı yollasam

Bir insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır.
Kendinizi küçültmekten başka bir işe yaramaz bu intikam planlarınız.
Hep birlikte güler alay ederler sizinle..

onların neyini önemiyim bu önemsemek değil ki sadece bazı şeylelrin mesajını vermek hani sizin yüzüğe kalmadım çünkü bunlar lafını eder..

He sen oyle san. Ilerde pisman olursun. Verecegin kargo parasina bile degmezler ne ugrasiyorsun??

Bir insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır.
Kendinizi küçültmekten başka bir işe yaramaz bu intikam planlarınız.
Hep birlikte güler alay ederler sizinle..

mundimin kenarları onlar ancak :) canım aileyi tanımıyrsn bunlar laf ederler bilenler biliyor eskı konulardan çingeneler..

sen ne uğraşıcan, yerinde olsam eşyaların hazır çok istiyosan gel al derim. derdi eşyaysa o gelsin senin ayağına, bi ilişki bitmiş insanlar neden eşya derdine düşer anlamam.

söz yüzük vs dertleri bitmedi ki :KK70: babamda beni sıkışıtrdı verdınmı dıye yalandan verdim dedim

yahu sallayan yokki umurlarında mı sanki haspalarımın :) adamdan haber beklıyrz hiççç cevap yok korkudan tabi hangi yüzle gelicek ki ama yüzük gidicek adrese
ben sizin yazdiklarinizi okuyunca, gayet de umrunda diye dusundum.
ayni seyi eski nisanliniz ve ailesinin de dusunmesini istemiyorsaniz, hic yoklarmis, hic olmamislar gibi davraniniz.

mundimin kenarları onlar ancak :) canım aileyi tanımıyrsn bunlar laf ederler bilenler biliyor eskı konulardan çingeneler..

İyi de niye muhatap oluyorsunuz o zaman.
Bırakın ne halleri varsa görsün.
Eşyaları da istiyorlarsa istedikleri vakit gönderiverin kargoyla hiçbişey demeden.
Siyah kurdele falan.
Komik olur. Küçük düşersiniz..

X