gerçektenmi siz ne tepki verdiniz.Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
neeeeeeeeeeAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
senınde kapının onunde ayakkabıların var dedım nasıl ızınsız alırsın dedım geldım caldım kapını kac defa evde yoktun dedı evım son kat oldugu ıcın merdıvene koymustum almıs kavga etsemde bos yanıgerçektenmi siz ne tepki verdiniz.
NeeAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
aa aa beleş yaşamayı kendine düstur edinmiş. kadına bak. paralayasım geldiben esımden once ıse gıdıyorum o bıraz daha uyuyor tam cıkarken telefonunu verde akrabamı arıycam dedı bende konturum yok dedım e o zaman kocanınkını ver ondan arıym evde daha cıkmadı dıyor uyandıramam deyıp cıkıyorum
çok afedersiniz de oha yaniben esımden once ıse gıdıyorum o bıraz daha uyuyor tam cıkarken telefonunu verde akrabamı arıycam dedı bende konturum yok dedım e o zaman kocanınkını ver ondan arıym evde daha cıkmadı dıyor uyandıramam deyıp cıkıyorum
Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?