Yüzmeyle kilo verenler ?

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
Arkadaşlar artık kilo vermem lazım Yüzmeye gitmeyi düşünüyorum ama yüzmeyle zayıflayanlar var mı aranızda ?

her sene 3 ayım hep sahilde ve denizin içinde geçerdi yaz sezonu bitince de iş güç başlar koşturmaca hareket hiç bitmezdi, ama bu yaz sahildeki eve gidemedim ve işi bıraktım 6-7 ayda 72 kilo oldum, normalde kilom en maksimum 52 olmuştu şu yaşıma kadar.

hemen spor salonuna yazıldım, çok şükür kapalı açık havuzu da var.
yüzme bütün kaslarını çalıştırıyor ve mükemmel bir kilo verme yöntemi hem verdikten sonra kilonu dengede de tutacaktır

yüzme bütün kasları çalıştırıyor evet ama yemeğe dikkat ederek yüzmek lazım çünkü ben yzüp yüzüp havuzun yanındaki kantine saldırdığımı bilirim o zaman da yağlar direk kasa dönüşüyor ve özellikle bacaklarda ve kol arkalarında şişliklere neden olabiliyor bu da insanı irileştiriyor açıkcası:)

Geçen sene,kışın havuza üyeydim,spor amaçlı haftada 4 gün gidiyordum.Yediklerimi biraz kısarak 1 buçuk ayda yaklaşık 6-7 kilo verdim.Bazı nedenlerden dolayı bırakmıştım,şimdi yine başladım.Sana da öneririm,severek yaptığım tek spor diyebilirim ama "Spor yapmaya gidiyorum." diyerek başlamalısın.Gözlemlediğim kadarıyla yüzme dışında herşeyi yapan da oluyor.Kolay gelsin...

evet kızlar yuzmenın çok kılo verdırdıgını söyluyorlar ben denemedım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…