Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, bendende sana yuzmek hakkinda bir tavsiye yuzmek "Inanilmaz" derecede aciktiran bir spor, o yuzden hemen sonrasinda ne kadar caninin pek istemeyecegini bilsemde direk 1lt suyu mideye indir, ayrica ozmoz (tam adini hatirlamayamadim) tarzinda bir durum var, soyleki hucrelerdeki su daha az yogun bolume geciyor tam anlatamadim, ama banyodan sonra vs su kaybediyoruz bunu yerine koymak gerekiyor, yuzmeden sonrada aynisi gecerli... ve cidden bu acikma konusunda uyariyorum yuzme takiminda yuzmus ve deli gibi antremanlar yapmis olamama ramen 10 kilo kadar almis biri olarak soyluyorum, tabii vucudum guzel gorunuyor diye onemsemedim ama sonra sporu birakincada koca bir ayiciga donustum, duyrulur:)
omuzları genişletiyor. göğüsler küçülüyor bi bayanın vücudunu pekde hoş bi görünüme getirmiyo bence.en iyi spor yürüyüş veya koşudur.
ben de mart başında yüzmeye başlıycam aslında benim bel ve sırt bölgemde fazlalık var...hiç mi faydası olmaz bele?yani aslında 38 bedenim ama dar giydiğim zaman bel bölgemde ki fazlalıklar çıkıyor ve hoş durmuyor...kalça basen sorunum yok...bir de haftada kaç gün yüzmek idealdir?