Yüzme ve boyy

jkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
14
0
1
Samsun
Merhaba ablalarim Ben bugün itibariyle yüzmeye baslicam.16 yasindayim boyum uzar mi sizce ? Yani yüzmeyle boyu uzayan oldu mu ?

kesinlikle uzar.Hergün zıplamayı ihmal etme ve beslenmene de dikkat et

uzar elbette ama yüzme çok dengesiz orantısız boy uzatıyor bi yandan da spor yapmalısın ve her fırsatta zıpla

Merhaba ablalarim Ben bugün itibariyle yüzmeye baslicam.16 yasindayim boyum uzar mi sizce ? Yani yüzmeyle boyu uzayan oldu mu ?

Benim ailemde boy ortalaması kadınlarda 165 erkeklerde babam dahil 1 80 civarı idi ama bizim ailede hiç uzun kadın yoktur bende küçük yaştan beri yüzdüm düzenli 18 yaşına kadar boyum 170 ama geçenlerde ölçtürdüğümde 173 dediler sonuçta 1 70 olsa bile iyi bir boy demek istediğim yüzme sayesinde uzadım ayrıca fiziğimde çok güzel oldu yüzme sayesinde şiddetle tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzar elbette ama yüzme çok dengesiz orantısız boy uzatıyor bi yandan da spor yapmalısın ve her fırsatta zıpla

Ben dengesiz derken ne kastettigini anlamadim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dengesiz derken ne kastettigini anlamadim :)

gelişme çağındaki kişiler sadece yüzdüğünde kol uzunluğu ayak uzunlugu omuz genişliği vs orantısız oluyor bu nedenle dengesiz uzuyorlar, sporla ve zıplamayla desteklemek gerekiyor
5 sene kursa gittim 1 sene de amatör olarak hocalık yaptım benim gözlemlediğim ve bize öğretilen buydu

Hmm.Gerci dün gittim ilk olarak ve çok usudum suda.titredim cok kotu.devam eder miyim bilemicem.usumemek icin ne yapmam lazım biliyor musunuz

Hmm.Gerci dün gittim ilk olarak ve çok usudum suda.titredim cok kotu.devam eder miyim bilemicem.usumemek icin ne yapmam lazım biliyor musunuz

suda sürekli hareket edersen kulaç sallarsan üşüyecegini sanmıyorum
bence devam etmelisin

suda sürekli hareket edersen kulaç sallarsan üşüyecegini sanmıyorum
bence devam etmelisin

Denicem.belki de korkudan olmuştur.tahtayla suda kayamadim dun.tahtayi tutuyorum kolumu uzatiyorum ayaklarim yerden kalkmiyor kaldiramadim yani :) :)

Denicem.belki de korkudan olmuştur.tahtayla suda kayamadim dun.tahtayi tutuyorum kolumu uzatiyorum ayaklarim yerden kalkmiyor kaldiramadim yani :) :)

hah öyle desene korkudan olmuştur tabii..
tahtayla çok rahat başlaman lazım aslında sen çok kasmışsın kendini
çok güzel fizigin olacagını düşün topla cesaretini bak nasıl oluyo o zaman
omuzların genişlicek incecik fit uzun boylu ohh ohh

İnşallah orda da bunlar aklima gelir :)

ben yüzücüydüm boyum 1.65
gende yoksa naparsın
tek etkisi omuzlarımın genişlemesi oldu
bir de memişler küçük işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…