Yüzme gözlüğüm ile sıkıntım var....

hande19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
50
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben yüzmeye gidiyorum ve yeni bitane yüzücü gözlüğü aldım ama hiç kullanmadan yine böyle bir forum yerinde yorumları okudum orda yüzerken gözlük buğulanmasın diye içine tükürün macun sürün yazıyordu hiç kullanılmadan. bende yaptım ama sonuç olarak berbat oldu üzeri onun yağlı bir tabakayla örtülüymüş demekki ben bilemedim şimdi temizlenmiyor gözlüğün suda buğulanmaması için vede bu elimdeki gözlüğü tekrar temizlemek için sizce neyapabilirim şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
bulaşık makinasında bir yıka derim.
Birde havuza girmeden önce yüzünü iyice havuz suyuyla yıka sonra tak. suyla yüzünün sıcaklık dercesine ayarlamış olursun o zaman buhu tutmaz.

Speedo kullanıyorum ben anti-fog özelliği var kendiliğinden,buğulanmıyor tavsiye ederim,sadece içene tükürüyorum bende yüzmeden önce macun falan hiç duymadım,kullanma talimatında da görmedim,bilmiyorumkismile,o gözlüğü ne yaparsınız bilemedim,spor mağazalarına bir sorun isterseniz ya da yeni bir gözlük alın en temizi.

AA bi dakka ,bi dakka,buğulanmaması için diş macunu sürün iç kısmına yıkayın derler,ben hiç yapmadım ama onu mu diyorsunuz siz?Ama o yağlı yapmaz ki??

Son düzenleme:
valla onuda yaptım diş macunuda denedim daha kötü oldu inan sanki camı çizildi gibi tekrar tekrar yıkadım ama tamammen ilk günkü gibi olmadı şimdi bir arkadaşımda bulaşık deterjanı ile yıkamamı tavsiye etti onu yapan varmış artık olmadı birde onu denicem ama siz siz olun sakın denemeyin demekki gözlükler ilk alındığında yağlı bir tabakayla çevriliymiş ben bunu çıkardım ve buda buğulanmasını engelliyordu sanırım ve ben bu yağlı tabakayı bozdum..

dis macunu yonteminin ise yaramasi gerekliydi..scuba yapan biri olarak bunun bilinen bir yontem oldugunu soylemek isterim..
bir de karakoydeki dalis malzemesi satilan yerlerde bugulanmayi onleyici spreyler var..onlardan alip bir temizle istersen

teşekkür ederim anchusa ama dediğim gibi işe yaramadı macun çizilmiş gibi yaptı ve buğulu kaldı...

içine tükürmek mi :bbo:
neler duycaz ben de geçen yıl gittim ama kimse neden söylemedi=)
bi çözüm bulamamıştım ben pahalı bişi diildi benmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…