- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hala orada mısın?kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Fakir sanırımkendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Çıkamıyor bir türlü çıksa bizde kurtulucaz kendide ama yok illa anlam bulacakSen hala orada mısın?
Ses kaydında yüzlük yaptım diyoYüzsüzlük demeye çalışmış olabilir mi?
Yüzlük yapmak=evlenmek istemek dememizi bekliyor bence ahshshdh.Çıkamıyor bir türlü çıksa bizde kurtulucaz kendide ama yok illa anlam bulacak
Ellilik de yapsaymış biraz.Ses kaydında yüzlük yaptım diyo
AynenYüzlük yapmak=evlenmek istemek dememizi bekliyor bence ahshshdh.
Ayyyy kız yüzük yaptım demek istemiş olmasın sakın? Dili sürçmüştür belki. Nasıl bir yüzük diye sorsana.Ses kaydında yüzlük yaptım diyo
Ayy buna yarıldımmmmEllilik de yapsaymış biraz.
Seni simarttim demek.kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Çok basit aslında. Cümledeki anlamdan cikaramadin bari ek kök ayırıp mecazi olarak baksaydin -yüz vermek, yüzlemek. Yerel bir kullanim.kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Çünkü sen bunu hakeden bir ***** demistiSeni simarttim demek.
Simarttim falan değil benceÇünkü sen bunu hakeden bir ***** demisti
İki anlamı olabilir yüz vermek şımartmak ya da senin yüzüne karşı istemediğin seyleri söylemek. Cümlenin tamamı ne ? Sen de nenem gibi cımbızla laf söylüyorsun. Türkçe Don lastiği gibi nereye çekersen çek. Cümlenin başı sonu önü arkası olması lazım ki anlamını çıkaralım.Çünkü sen bunu hakeden bir ***** demisti
Ya güzelim roman tahlili analizi yaparken biz bile bu kadar mana mesaj aramıyoruz.kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım.Yüzlük ne demek?
Seni kullanicaktim baktım ki bir orospusun uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptımİki anlamı olabilir yüz vermek şımartmak ya da senin yüzüne karşı istemediğin seyleri söylemek. Cümlenin tamamı ne ? Sen de nenem gibi cımbızla laf söylüyorsun. Türkçe Don lastiği gibi nereye çekersen çek. Cümlenin başı sonu önü arkası olması lazım ki anlamını çıkaralım.