yüzleşebilir misin kendinle ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi olayyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

olayyy

Ziyaretçi
Kendimle Yüzleşmek…
Cocukluğumun esırı olup saflığımda boğulmak isterdım.En buyuk amacım arkadaşlarımla oyun oynamak ,en buyuk kaygım ıse saklambaçta hiç bulunmamak olmalıydı.Yıllar geçtıkçe, vaktı bıraz daha doldururcasına buyumek, yenı uğraşlar,hedefler,içerısınde bulunmak ınsanoğlu ıçın yıpratmada en buyuk etken olsa gerek. Buyudukçe hayatın, yaşamın ağırlığı omuzlarında hiç hafıflemeyecek gıbı gıttıkçe artıyor.Artık amac yükün nasıl hafıfletileceğine yonelık, kaygılar ıse gelecekte kıtlenıyor.
Böyle mı olmalıydı derken;yaşam suruklenıverıyor kendı seruvenınde, bazen engel olamıyorsun gidişata ,bazen de yeter ıplerı alacağım elıme dıyorsun! kendınle yuzleşemıyorsun! Hesabı battı balık yan gıdere verırken dalgaların senın gıdışatına yon vermesını sağlıyorsun ,düşünmeden, umarsızca nereye kadar derken; kaybolduğunu goruyorsun .Keşkeler, pişmanlıklar.Arkana dönüp neden boyle oldu dıyorsun sonra hata bende değil yanıldım derken bıle yıne kendınle yüzleşemıyorsun! Kaçmak care olsaydı hırsız en buyuk caresını bulmuş olurdu korkusuzca ve tedırgınsız sadece koşardı galıba.
Yaşanılanlar ,kaybedılenler boşa geçmiş geceler ,dakıkalar,günler bunların farkında olup cıkmaza suruklenmek yıne kendımle yüzleşemememden kaynaklansa gerek.Umudumu ya da zaman geçırmeyı hala zararlı davranışlarımda aramak kendımden korktuğumdan mı yoksa gercekten kaçıyormuyum yaşadıklarımdan geçmısımden … Bu kadar zor mu benliğimle yüzleşmek…
Aklım,yaptıklarından istersen vazgecersın derken daha cok bağlanmak ne kadar mantıklı.yaşadıklarımdan arta kalan işte bana kazandırğı bu dıyebılecek bırşeylerımın var olması gerekırken kendımı umıtsızlığe suruklemek benı hayata bağlayan ve varlığımdan mutlu olan bırılerı varken ve onlar için hayata tutunmak, kendımle yüzleşmek gerekırken umutsuz olmak,caresız kalmak,kımseye mahsus olmamalı.seviyorum derken ilgisiz kalmak kadar mantıksız olmamalı hayat.çocukluğum kadar saf gençliğim kadar deli dolu yaşlılığım kadar olgun olmalıyım.
Hayatı yakalamak kaçmakla değil ,yanlışa sürüklenıp içinde boğulmakla da değil olumsuzlukların aşılabıleceğıne daır en ufak umıdı bıle kaybetmemekle sağlanır.Herşeye rağmen güven,güven…senın için dua eden bırılerının olduğuna güven.​
Yazan:FATMA HEZER​

Son düzenleyen: Moderatör:
her ay ümidimi yitirip yeniden bulmaya çalışıyorum..... kandimle yüzleşmek zor geliyor...

Hayatı yakalamak kaçmakla değil ,yanlışa sürüklenıp içinde boğulmakla da değil olumsuzlukların aşılabıleceğıne daır en ufak umıdı bıle kaybetmemekle sağlanır.Herşeye rağmen güven,güven…senın için dua eden bırılerının olduğuna güven.

çok güzel bi anlatım ... ben çok etkilndim.... her şeyi bi kez daha düşünmemei sağlıcak bu cümlen....

çok ama çok sağ ol... emeğine sağlık...

çok güzel ifade etmişsin emeğine sağlık yüreğine sağlık..
..yeni bir pencereden bakmamı sağladığın için bikere daha teşk.ler olayyy

boyle guzel yorumlar yaptığınız için teşekkur edrım. birseylerı başlama gayretınde bulundurduysam olumlu olarak ne mutlu bana .burada yayınladığım ilk yazım bu kadar yayınlanıp okunması cok guzel herkese sonsuz teşekkurler

yazılarımda bana eşlik eden herkese teşekkürlerimi sunarım...
yayınladığım konularda görsel olarak değişiklik yaptım, umarım boyle daha hoşunuza gıdecektır !
herkese yaşamında sağlık,huzur diliyorum. kendinize vakit ayırınki çevrenize daha güvenli ışık yayın.güzellikler sizi bulsun...
olayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…