Ben 13 gündür Jillian Michael'ın 30 day shred programını yapıyorum. 11.günde durum fotoğraftaki gibiydi.Merhaba, güzel bir konu olacak gibi.Bende 10 aydır düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Kardiyoyu biraz daha arttırdım, çünkü zayıf olduğum halde göbeğim hala gitmedi. Bakalım işe yarayacak mı?
30 day shred yaptım, 30 gün hiç aksatmadan. İlk hafta göbekte bir düşme oldu, sonra durdu. Ama çok güzel bir program, yapan çoğu kişi memnun kaldı. p90x3'e başladım.Ben 13 gündür Jillian Michael'ın 30 day shred programını yapıyorum. 11.günde durum fotoğraftaki gibiydi.
yeteri kadar protein, süt ve süt ürünleri de göbişin gitmesine destek olacaktır diye düşünüyorum30 day shred yaptım, 30 gün hiç aksatmadan. İlk hafta göbekte bir düşme oldu, sonra durdu. Ama çok güzel bir program, yapan çoğu kişi memnun kaldı. p90x3'e başladım.
Evet, her sabah yumurtamı yiyorum. Peynirde oluyor, yoğurtta yiyorum. Süt gaz yapıyor, çok sevsem de içmeyi bırakıyorum artık.yeteri kadar protein, süt ve süt ürünleri de göbişin gitmesine destek olacaktır diye düşünüyorum
ton balığının protein değeri çok yüksekmiş evet, ben de yeni öğrendim. Kilonun %10u kadar almak lazımmış proteini. Bir yumurtada 6 gram varmışEvet, her sabah yumurtamı yiyorum. Peynirde oluyor, yoğurtta yiyorum. Süt gaz yapıyor, çok sevsem de içmeyi bırakıyorum artık.Akşam yemekte hergün et yemek mümkün olmuyor, arada ton balığı alıyorum, yeni başladım bu şekilde. Haftasonu 1 gün mutlaka et yiyordum. Ama daha fazla yemem gerekiyor, evden getirdiğim yemekte et yoksa, çareyi ton balığında buldum artık, arada tavuk göğüs alıp yapabilirim.
Benim kilo 44. O hesabı da yapmak ohooo.ton balığının protein değeri çok yüksekmiş evet, ben de yeni öğrendim. Kilonun %10u kadar almak lazımmış proteini. Bir yumurtada 6 gram varmış