Yüzlerce Çeşit Egzersiz Burda

buneolaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
69
7
Merhaba kızlar. Çok küçük yaştan beri spor ve diyet yapan biriyim. Şimdiye kadar öğrendiğim en önemli şey sporsuz zayıflasanız bile sarkıyor olmamız. Ki bu sarkıkları toparlamak zayıflamaktan daha zor. Vereceğim youtube kanalından kendinize uygun sporu seçebilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü düzensiz ve uygun olmayan spor hiçbir işinize yaramayacaktır. Burdaki ana fikir örneğin göbeği eritmek istiyosanız kardiyoyla beraber yapmalısınız ya da kolları çalıştırmak istiyosanız vücudun en büyük kası olan bacakla beraber çalıştırmalısınız. Gibi :)
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Bol şans

http://www.youtube.com/channel/UCD0nBMLdq_KbIK9u-mzpNkA

Merhaba, güzel bir konu olacak gibi. Bende 10 aydır düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Kardiyoyu biraz daha arttırdım, çünkü zayıf olduğum halde göbeğim hala gitmedi. Bakalım işe yarayacak mı?

Merhaba, güzel bir konu olacak gibi. Bende 10 aydır düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Kardiyoyu biraz daha arttırdım, çünkü zayıf olduğum halde göbeğim hala gitmedi. Bakalım işe yarayacak mı?
Ben 13 gündür Jillian Michael'ın 30 day shred programını yapıyorum. 11.günde durum fotoğraftaki gibiydi.

Eklentiler

• fg.jpg
    292,1 KB · Görüntüleme: 111
Ben 13 gündür Jillian Michael'ın 30 day shred programını yapıyorum. 11.günde durum fotoğraftaki gibiydi.
30 day shred yaptım, 30 gün hiç aksatmadan. İlk hafta göbekte bir düşme oldu, sonra durdu. Ama çok güzel bir program, yapan çoğu kişi memnun kaldı. p90x3'e başladım.

30 day shred yaptım, 30 gün hiç aksatmadan. İlk hafta göbekte bir düşme oldu, sonra durdu. Ama çok güzel bir program, yapan çoğu kişi memnun kaldı. p90x3'e başladım.
yeteri kadar protein, süt ve süt ürünleri de göbişin gitmesine destek olacaktır diye düşünüyorum

yeteri kadar protein, süt ve süt ürünleri de göbişin gitmesine destek olacaktır diye düşünüyorum
Evet, her sabah yumurtamı yiyorum. Peynirde oluyor, yoğurtta yiyorum. Süt gaz yapıyor, çok sevsem de içmeyi bırakıyorum artık. Akşam yemekte hergün et yemek mümkün olmuyor, arada ton balığı alıyorum, yeni başladım bu şekilde. Haftasonu 1 gün mutlaka et yiyordum. Ama daha fazla yemem gerekiyor, evden getirdiğim yemekte et yoksa, çareyi ton balığında buldum artık, arada tavuk göğüs alıp yapabilirim.

ton balığının protein değeri çok yüksekmiş evet, ben de yeni öğrendim. Kilonun %10u kadar almak lazımmış proteini. Bir yumurtada 6 gram varmış

ton balığının protein değeri çok yüksekmiş evet, ben de yeni öğrendim. Kilonun %10u kadar almak lazımmış proteini. Bir yumurtada 6 gram varmış
Benim kilo 44. O hesabı da yapmak ohooo. Ne varsa yiyorum. Ton balığı da haftada en fazla 3 yenilmeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…