• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzle ilgili problemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi svr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
12
0
86
Erzurum

B

Benim kadar cildinden çeken,psikolojisi bozulan birileri vardır mutlaka ..
özellikle siyah noktalar.çok şey kullandım
kremler, losyonlar,yüz yıkama jelleri...hepsi para tuzağı ve hikaye.Dışardan hiç bi şey etki etmiyor.Ağızdan doktor kontrolünde alınan bi ilaç var.neticesi çok iyi.ağıdan alınıyor.8 ay boyunca içtim,yan etkileri beni çok bunalttı ama şimdi saçımı arkaya topluyor,mis gibi cildime fondoten bile sürmeden makyaj yapabiliyorum..

nasıl bir ilaç bu arkadasım ve cildinde cok ciddi bir sorun mu vardı, yoksa t bölgesindeki rahatsız edici pütürcükler ve burundaki kocaman gözenekler mi ? (kendimi anlattımsengözlerimebaksanab)

adını şimdi hatırlamıoyrum ama o ilacı bnm bi arkadaşım kullandı gerçekten geçiriyo ama geçirene kadr da insanın psikolojisini bozuyo.çünkü cilt altında varolan ve ilerde varolacak olan bütün sivilceleri günyüzüne çıkarıyo:( ama ilerde bir daha hiçç çıkmıyomuş.şimdi arkadaşımın yüzüde çok güsel:) senin adına da sevindimyerimseniben

adını şimdi hatırlamıoyrum ama o ilacı bnm bi arkadaşım kullandı gerçekten geçiriyo ama geçirene kadr da insanın psikolojisini bozuyo.çünkü cilt altında varolan ve ilerde varolacak olan bütün sivilceleri günyüzüne çıkarıyo:( ama ilerde bir daha hiçç çıkmıyomuş.şimdi arkadaşımın yüzüde çok güsel:) senin adına da sevindimyerimseniben

ayy ne kadar garip bi ilaçç kullanmak büyük cesaret isterr...

evet bendede siyah noktalar var ve ben nefret ediyorum ya almadığım kremler losyonlar neler nelerrr maskeler peelingler kalmadı
adını sölersen ilacın sevinirim

bildiğim kadarıyla bu ilaç öle her cildi bozuk olana verilmiyor. her ay düzenli olarak tahliller yapılıyor ve ilaçı kullanmadan önce yan etkilerine karşı kağıt imzalatıyorlarmış. cilt çok güzel oluyor ama böbrekler falan iflas edebiliyormuş.

bildiğim kadarıyla bu ilaç öle her cildi bozuk olana verilmiyor. her ay düzenli olarak tahliller yapılıyor ve ilaçı kullanmadan önce yan etkilerine karşı kağıt imzalatıyorlarmış. cilt çok güzel oluyor ama böbrekler falan iflas edebiliyormuş.

arkadaslar o ilacın adı roaccutane dir cok cıddı sekılde cıltte tedavı edılıp de gecmeyen sıvılceler akneler için verılıyo bu sıtede bu ılaclailgili forumda var okuyun bakın aynen dediiniz etkiler yapıyo vücuda cok fazla mıktarda a vıtamini yukleyerek yağlanmayı engellıyo vucudu kurutuyo resmen bakın forumlara bol şanslar

Benim Hormanlarla ilgili hiç sorunum yoktu.Tabiki herkese verilmiyor.Uzman yazabiliyor.Her ay kan verip tahlilimi yaptırdım.Gayet sağlıklıyım.Doktor tahlillere bakıp ilacın devamını yazıyor.Bol bol su içtim.Bütün ilaçların yan etkisi var tabi.sivilce ve siyah noktalar benim sosyal hayatımı engelliyordu.Arkadaşlar yanaklarımdan pek öpmek istemezlerdi.Size sivilceli ve ilaçtan sonraki halimi de gönderebilirim.

Back
X