yüzerek zayıflamaya karar verdim....

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
selam kızlar... daha öncede yazmıştım ben 3,5 ay önce doğum yaptım. 64 le başladı hamileliğim, 79 kiloyla bitirdim. doğumdan 20 gün sonra tartıldım 68 kiloyum havalara uçtum tabi, iii dedim emziriyorum nasılsa daha veririm... nerdeeee..... 3,5 ay oldu kilo vereceğime 1 kiloda aldım, emziriyorum diye diet te yapamıyom, bebek var yürüyüşe çıkamıyom, evde spor yapmayı hiç beceremedim, zaten gündüzleri bebek hiç durmuyor... bende evimin yakınındaki kapalı havuzun yüzme kursuna yazıldım.. haftada iki gün gitcem bakalım, inşallah faydasını görürüm. yoksa aynadaki halimden, hiçbişeyin içine girememekten psikolojim bozuldu... yaz yaklaşıyo inşallah hepimiz göbüşlerden, kalçalardan kurtuluruz.:CüvCüv:

valla benim spor salonu üyeliğim vardı dondurdum hamililkten sonra giderim diye ama nerde wc ye zor gidiyorum bu çocukla

offf bende hayatımda hıc bu kadar sısman olmadım yaa cıldırıom nasıl vercem diee..hep 50 v3 55 arasıydım evlendım 60 oldum 7 ayımdayım 80 oldum..göğsler gıttı zatenn napıçam blmıyom iice sarkar dıe korkuyom...bende spor dıom aama bakçak insan yok..ailem izmrde.kayınvaldem de bakmaz sanmam ...tam kadın moduna gırıyozzzzzzzzzzzzz ...hap mı içsek n apsak .elma krom aklımda ama emzırrken içebılırmıyım bılmıyommm

canım haftada 2 gün yüzmekten nolurki?
bende emziriyorum.
Eşim y.dışında olduğundan bazen annem gelip 10- 15 gün kalıyor.
Kendi oturduğumuz sitede havuz var.
9 yaşındaki kızım çok sevdiği için onunla gidiyorum bende yüzmeye.
Zaten emzirdiğimden karnım acıkıyor sık sık.
eeee suya girip yüzünce iyice acıkıyorum.
Yüzmek iştahı çok açıyor.
bence sen o 2 günü fitness yada pilatese çevir, bak pişman olmazsın.

SPOR AŞ nin birçok semtinde yüzme salonları var İstanbul belediyesinin.yüzme gerçekten ideal bir spor spordan sonra acıkmanın nedeni metobolizmanın hızlı çalışmasından kaynaklanıyor bu iyi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…