Yüzedki tüylerin cımbızla alınması sonucu citte oluşan koyu lekeden kurtulmak mümkün?

minikistan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
60
0
Arkadaşlar cımbız yüzünden çene altımda leke oldu bu lekeden nasıl kurtulabilirim benim gibi lekesi olupta bir tedavi uygulayan var mı?:sm_confused:

valla aynı sorun bende de var ve yıllardır ne tüylerden ne de lekelerinden kurtulamıyorum.ama pirinç suyu iyi geliyomuş diye duydum fakat henüz denemedim.denemekte fayda var.bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

1-2 ay expigment kullanabilirsiniz, doktor kontrolünde tabii. Bu esnada lekenin güneşten etkilenip koyulaşmaması için yaz kış güneş koruyucu kullanmanız lazım. Pirinç suyu ya da patates geçici çözümlerdir, fondöten etkisi olur.

peki arkadaşım bu tüylerden ömür boyu kurtulabileceğimiz bi önerin var mı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yüzdeki tüylerden tamamen kurtulmak için ya lazer ya da iğneli epilasyon deneyeceksiniz. Ama iki yöntem de kötü ellerde faciaya neden olabilir. Tüyden kurtulacağım diye kahverengi lekelerle ya da sakallarla baş başa kalabilirsiniz. Bir başka yol da Bioder gibi tüy seyreltici ürünlerle bir nebze görüntüyü düzeltme yoluna gitmeniz.

X